Пътната полиция съобщава, че заради катастрофа движението по , при

...
Пътната полиция съобщава, че заради катастрофа движението по , при
Коментари Харесай

Полицията следи за водачи, които неправилно преминават през ЖП прелези

Пътната полиция оповестява, че поради злополука придвижването по, при 70 км, в посока Бургас се реализира краткотрайно единствено в дейната лента.
Междувременно, полицията стартира интервенция в цялата страна, ориентирана към водачите, които погрешно минават през. Ще бъдат глобени и водачите, които лишават преимуществото на пешеходци.
По време на интервенцията екипите на „ “ ще наблюдават за погрешно пресичащи пешеходци. Подобни случаи са чести, изясни контрольор Николай Крушарски от Пътна полиция.
" Цифрите са стряскащи във връзка с това за починали пешеходци за предходната година - 94 са пешеходците, които са блъснати на пешеходна пътека или са починали на самото пътно платно. Това е близо една трета от всички починали през предходната година ".
 Tежка злополука на жп прелез край село Скутаре, жена е в сериозно положение Tежка злополука на жп прелез край село Скутаре, жена е в сериозно положение
Тежка злополука на ЖП прелез край пловдивското село Скутаре. Млада жена е в сериозно положение, откакто колата, която е карала е би...
Не са малко и случаите с хора, минали погрешно с колите си през жп прелези у нас.
" 11 пътни случая, от които 12 ранени лидера и участници в пътното придвижване и шест починали лица ".
От Пътна полиция установяваха още, че тук-там пътната маркировка не е в положително положение.
" Колегите, когато установяват съществуване на неизправна пътна маркировка, която не се вижда, се насочат съответните сигнални писма към стопанина на пътя, с цел да вземе ограничения ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР