Пътната полиция предприе нова мярка срещу нарушителите. Автомобили на МВР

...
Пътната полиция предприе нова мярка срещу нарушителите. Автомобили на МВР
Коментари Харесай

Пътната полиция с нова акция - автомобили на МВР влизат в трафика

Пътната полиция предприе нова мярка против нарушителите. Автомобили на Министерство на вътрешните работи ще влизат в трафика, ще отклоняват проблематичните водачи и ще ги глобяват на място.

Министерство на вътрешните работи стартира да реализира по този начин наречения линеен трафик, оповестиха от Пътна полиция.

Това ще се случва по два метода, като Министерство на вътрешните работи внедрява в трафика коли, които са обозначени като полицейски и такива, които са цивилни, обясниха от вътрешното министерство.

В случай, в който колите са обозначени, те ще вадят проблематичните водачи от трафика и те ще бъдат глобени на място, а в другия случай, когато колите не са обозначени като полицейски, те ще снимат нарушителите и ще подават сигналите към съответната регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи, на чиято територия е осъществено нарушаването.

От Министерство на вътрешните работи допълниха още, че акцията няма краен период и прецизираха, че продължава и другата интервенция за определяне на дрогирани и пияни водачи в цялата страна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР