Пътната карта“ е билетът на Борисов и Теменужка Петкова за

...
Пътната карта“ е билетът на Борисов и Теменужка Петкова за
Коментари Харесай

„Пътната карта“ е билетът на Борисов и Теменужка Петкова за „педагогическата школа“ на Бай Ставри – кошмар в техните сънища

„ Пътната карта “ е билетът на Борисов и Теменужка Петкова за „ педагогическата школа “ на Бай Ставри – призрачен сън в техните сънища. Това, което не свършиха ПП-ДБ, прокуратурата, ДАНС и останалите N на брой антикорупционни структури, са на път да свършат хакерите от група „ Bg Elves “. Самата група твърди, че има истинския текст на митичната „ Пътна карта “, която Теменужка Петкова подписа като министър на енергетиката във втория кабинет „ Борисов “ с шефа на „ Газпром “ Алексей Милер през 2017 година

Хакерите, Господ здраве да им дава,

прецизират, че са хора, които се занимават с разтрошаване на пропагандните тези, с които политиците манипулират българското общество. Звучи много прелестно, в случай че е по този начин. Освен това те желаят да се платят 3 милиарда с цел да предадат скъпия документ, които пари щели да заминат в помощ на Украйна в отбраната от кървавата експанзия на Путин.

По остаряла медийна традиция, новината бе премълчана – с 2-3 изключения.

Затова пък граченето на кремълската бърсалка Маргарита Симонян, че Армения скоро ще бъде изтрита от Русия на картата, бе предадено с неприятно скрито зложелателство.

Всички сме наясно, че така наречен Турски поток е чисто съветски подобен. Целта на Путин бе да заобиколи Украйна като транзитиране на газ към Европа, Москва да може да реализира кървавата експанзия против самостоятелната прилежаща страна. Борисов бе привикван на килимчето в Кремъл. По същият метод е бил „ култивиран “ от Путин и президента Румен Радев по време на тяхна среща в Сочи през 2018 година

Борисов наля 3 милиарда национална пара в съветския план, като даже изпълнителите в по-голямата част бяха съветски и беларуски компании, както и охранителите, които, неразбираемо с чие позволение бяха въоръжени. И с нападателно държание към български публицисти и неправителствени организации, като Боец, които се опитваха да научат какво се случва на родна територия.

Много е просто: Ако всичко с въпросната „ Пътна карта “ бе законно,

Теменужка и Борисов щяха да я извадят и покажат в Народното събрание и да затворят устата на всички, които имаха подозрения по отношение на документа. Щом я крият, значи нещата не са читави, по този начин да знаете.

Не бяха задоволително настоятелни и от ПП-ДБ, което даде опция на ГЕРБ да се измъкне от това корупционно мочурище. Скрито остана и измяната на националните ползи. Както и обслужването задачите на друга страна, оповестила България за неприятелска страна. Скрито за продажното управление на прокуратурата, което не пожела да проверява този голям скандал, тъй като жителите са наясно с мръсната договорка и кои са извлекли изгоди от нея за сметка на елементарните българи.

Ако хакерската група Bg Elves в действителност имат документа, той рано или късно ще бъде оповестен някъде. 3 милиарда са пъклен доста пари, с изключение на за участвалите в огромния обир по време на ръководството на Борисов, които няма да се бръкнат да ги платят. Още повече, че „ Пътната карта “ е техният билет за „ педагогическата школа “ на Бай Ставри – призрачен сън в техните сънища.

Със сигурност хакерите имат въображение да подходят креативен към случая, което е гаранция, че Теменужка и Бойко ще бъдат мощно изнервени идващите дни и седмици. И е по този начин, тъй като знаят какви са ги правили.
На 31 януари още рано сутринта Борисов и Петкова изпратили поздравления на шефа на „ Газпром “ Алексей Милер послучай рождения му ден. Не ги смутили даже глобите против Милер, наложени от Съединени американски щати и Европейски Съюз. Така най-малко настояват техни съпартийци, само че може да е от злоба.
Не от злоба, а от угриженост българите се интересуват, какво става с следствието на прокуратурата за Турски/Руски поток.

В края на август 2023 година СГП стартира инспекция на метода, по който беше издигнато разширението на „ Турски поток “ през България. Държавното обвиняване се самосезира по информации в медиите за нарушавания при избора на реализатор и ускореното създаване на тръбата. Нерегламентирано договаряне сред подизпълнители и възложители за заобикаляне на Закона за публичните поръчки и разискването на неразрешени от закона схеми като наемане на претендент за реализатор като подизпълнител на част от плана.
Според изтекли имейли от хакнатата поща на Александър Бабаков, който съгласно АКФ е съветски политик и воин в няколко корупционни абсурда, градежът е договарян в цялостно нарушаване на Закона за публичните поръчки, като изпълнителят е бил авансово явен, а с цел да се даде съвсем 100% от потенциала на тръбата на руснаците и да се заблуди Европейската комисия, са се употребявали неразрешени практики.

В последна сметка разширението на „ Турски поток “ през България беше издигнато от саудитския консорциум „ Аркад “,

само че съгласно медийни следствия и изявления на държавни представители действително дейностите са осъществявани от съветски подизпълнители, а обектът бе защитаван от съветски въоръжени сили.

Единствено Фрог нюз разгласява Договора за строителството на Турски/Руски поток, в който има доста противоречиви клаузи и условия, които явно ощетяват българската страна.

Да не забравяме също, че ДАНС са изготвили отчет за въпросния план, като го дефинират като нездравословен за България и обслужващ ползите на Москва.

Седем месеца прокуратурата не е дала пояснение до каква степен е стигнало следствието на 3-милиардния план, в случай че такова се води изобщо. Всички опити на медии да получат някаква информация от обвиняването удрят на камък. През това време Борисов се прави на башия в сглобката, а Теменужка добродушно обитава на топло в Народното събрание.

Затова би трябвало да благодарим на хакерската група, която най-накрая се зае с проблема и той още веднъж е в дневния ред.

Ако имахме прокуратура, а не мрежа от ползи с участници като Пепи Еврото, Марто Нотариуса и Алексей Петров-Трактора, любовта на Борисов и Теменужка към Путин и Милер можеше да ги води право при бай Ставри, само че не сме такава страна. Не сме и подобен народ. Караме се за МОЧА и 3 март, само че в случай че някой е откраднал наши 3 милиарда, даже не го вършим на въпрос. Могъл – гепил. Това е по-подходящият лозунг за постройката на Народното събрание.

 

Огнян Борисов

 

Източник: Frognews

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР