Пътната агенция призова да не се тръгва с летни гуми

...
Пътната агенция призова да не се тръгва с летни гуми
Коментари Харесай

АПИ призова шофьорите да слагат зимните гуми, иде сняг!

Пътната организация прикани да не се потегля с летни гуми към планинските проходи. Очаква се утежняване на времето по високопланинските проходи през идващото денонощие и на доста места е допустимо дъждът да премине в сняг. От АПИ предизвестяват водачите да карат със скорост, съобразена с метеорологичните условия.

Според Национален институт по метеорология и хидрология през нощта ще се задържи прохладно. Ще има валежи от дъжд, които след среднощ ще стартират да стопират, тук-там в Предбалкана за малко ще минават в сняг. До сутринта над цялата страната ще се обясни. Минималните температури ще са сред 1° и 6°. Утре ще бъде най-вече слънчево. Ще продължи да духа мощен северозападен вятър, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са сред 10° и 15°. 

Над планините ще бъде слънчево и прохладно. Вятърът ще е от север-северозапад – мощен, по върховете и плевел. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра – към минус 1°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа мощен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха 12-14°. Температурата на морската вода е 16-17°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР