Пътна полиция започва още една акция срещу превишената скорост. Тя

...
Пътна полиция започва още една акция срещу превишената скорост. Тя
Коментари Харесай

Мощна акция на КАТ за превишена скорост


Пътна полиция стартира още една акция против превишената скорост. Тя е под наименованието "24 часа скорост " – ще трае от 6 часа сутринта на 2 април до 6 часа сутринта на 3 април. При нея в границите на едно денонощие ще има извънредно интензивни инспекции за скорост, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Всички водачи ще бъдат следени за превишена скорост в границите на цялата страна. Колите няма да бъдат спирани за инспекция, а ще бъдат заснемани с камери. За задачата по пътищата в страната са ситуирани всички налични мобилни и стационарни камери на пътната полиция. При определяне на нарушавания на отговорните ще бъдат налагани и наказания. Акцията съответствува с друга интервенция "скорост ", която се организира от 1-ви до 7 април по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция TISPOL.
"Операцията ще се организира на територията на целия Европейски съюз, като ще премине на два стадия. Освен ежедневното и непрекъснато снимане – от 6 часа на 2-ри, до 6 часа на 3 април ще бъдат осъществявани всеобщи сходни инспекции и всички чиновници на Пътна полиция, които работят с техническите средства, ще бъдат ангажирани за този интервал от време главно да откриват сходни нарушавания. Всички камери, с които разполага Пътна полиция за определяне на превишена скорост, ще бъдат употребявани, както мобилни, по този начин и стационарни ", разяснява контрольор Илия Георгиев от Пътна полиция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР