Пътищата на Саво Милошевич и Левски се разминали поради една

...
Пътищата на Саво Милошевич и Левски се разминали поради една
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Саво Милошевич се уплашил от ултрасите на Левски

Пътищата на Саво Милошевич и Левски се разминали заради една елементарна причина - ултрасите на сините, научи Lupa.bg.

Преди изненадващото предопределение на Николай Костов за нов треньор на Левски за сигурен подобен се смяташе Саво Милошевич. Около баража на сините за Лигата на конференциите против Арда се появи информация, че двете страни се разминават и Милошевич към този момент не е вид за столичния гранд.

Така и не се разбра за какво се е стигнало до неуспех на договарянията, само че в западната ни съседка допуснаха какви са аргументите. Въпреки че на два пъти идва в София и гледаше футболисти за селекцията на Левски, в последна сметка Саво не дойде на " Герена " и " сините " се стопираха на разновидността Николай Костов.

Според информация от Сърбия зад проваленото предопределение стоят сините почитатели.

Те са настояли пред притежателя Наско Сираков да не ангажира сърбина, защото не са в положителни връзки със ентусиастите на Партизан, а 49-годишният треньор е легенда на " гробарите ".

Не е ясно дали това се приближава до истината, защото проведените последователи на Левски не са в по никакъв начин положителни връзки със Сираков и на всеки мач издигат обидни плакати против него.

Левскарите са в другарски връзки с Цървена звезда и Спартак Москва., които не се понасят с българския ЦСКА и неговата аудитория.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР