Пътищата на Лионел Меси и ПСЖ официално се разделят в

...
Пътищата на Лионел Меси и ПСЖ официално се разделят в
Коментари Харесай

ПСЖ: В събота е последният мач на Меси с нашия екип

Пътищата на Лионел Меси и ПСЖ публично се разделят в идващите дни. Новината не е изненадваща, само че за първи път бе доказана от френския клуб, като това направи треньорът Крисотф Галтие.

Треньорът на френския първенец разгласи, че тази събота против Клермон Фут ще бъде последният мач на Лионел Меси с екипа на отбора.

" За мен бе привилегия да упражнявам най-хубавия футболист в историята на футбола. Предстои последния му мач за нашия клуб, като се надявам той да получи уместно изпращане от всичките ни почитатели.

Критиките към него не бяха обективни. Той е групов състезател, работил е за положителното на ПСЖ и беше значима част от нашата съблекалня ", показа Галтие.

Договорът на Меси изтича на 30 юни, като още преди няколко седмици интензивно се заприказва, че той и ПСЖ няма да договарят за нов договор.

Стигна се даже до напрежение сред аржентинския талант и управлението, когато пътешестване без позволение до Саудитска Арабия от страна на Меси му коства краткотрайното премахване от първия състав и санкция.

Още тогава бе ясно, че надали има общо бъдеще за двете страни, което отприщи куп спекулации за идващия тим на Меси, предава Дир.бг

Очаква се той да разгласи проектите си в идващите дни, а колкото и сантиментален да наподобява сюжетът за завръщане в Барселона, спроед медиите във Франция и Испания, сходен трансфер към този момент не е на дневен ред.

Към момента най-голяма наподобява вероятността Меси да отиде в Саудитска Арабия, където да възобнови съпперничеството си с Кристиано Роналдо, а спряганите суми за този трансфер са в действителност умопомрачителни.

Меси има и публично предложение от тима на Интер Маями в Съединени американски щати, както и такова от Барселона.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР