Пътешествениците не са просто хора, които обичат да пътуват. Този

...
Пътешествениците не са просто хора, които обичат да пътуват. Този
Коментари Харесай

10 полезни подаръка за пътешественици

Пътешествениците не са просто хора, които обичат да пътуват. Този термин обрисува една особена порода индивиди, чието щастливо битие зависи от опцията да обикалят света. Те са пристрастени към усета на сандвичите от кутия за сладолед, към кафето в картонена чашка, към бързите калории, закупени от крайпътни бензиностанции. Към чекирането по аерогарите, закопчаването на коланите в транспортните средства, настаняването в квартири, хотели, къщи за посетители. Зависими са от аромата на непознатия въздух, от гледката на непознатото и свободата на пътя.

Отплеснахме се в поетични описания, само че какво да се прави – животът е изкуство! А хората, които обичат да му се любуват на максимум, заслужават своето тържествено представяне. И прекрасен подарък за рождения, имения или просто работен ден.

В тази ранглиста ще видите 10 неща, които можете да подарите (или да закупите за себе си) на тези ваши близки, които трудно се задържат на една географска точка, а във вените им тече бензин вместо кръв. Да забележим.

1. Органайзер за подбиране на багаж

 10 потребни подаръка за пътешественици

В огромните онлайн магазини елементарно ще намерите сходна хитринка. Тя може да е под формата на обособени дребни непромокаеми чантички, структури за куфари с отделения и така нататък Разнообразие има, пазарът е наличен, а цените са прилични. Практичен подарък за икономисване на пространство и време.

2. Микрофибърна забрадка за баня

 10 потребни подаръка за пътешественици

Тези кърпи са просто невероятни. Компактни са, а в действителност задоволително огромни и функционални. Попиват добре и съхнат много по-бързо от елементарните хавлиени. Можете да ги потърсите в спортните магазини, от време на време ги има в големите супермаркети, онлайн. Между другото, изключително подобаващи са и за хора, които обичат да вървят на палатка.

3. Възглавничка за път

Ако имате другар, който прекарва часове наред във возене – това е изборът. Дългите пътувания изморяват целия скелет, само че вратът и главата като че ли страдат най-вече. Неправилната им позиция може да докара да схващания и даже замаяност. Да не приказваме, че има страхотни закачливи разновидности на тези възглавнички – във формата на коте, фламинго, коала.

4. Smartwatch

Този подарък изисква повечко средства, така че се нуждае от кооперативна организация. Събирате се с тайфата и взимате едно такова знамение на рожденика. Ако е динамичен и пътуващ, а си няма тази глезотия – ще го зарадвате доста. Няма да се налага да вади телефона си всякога, когато иска да организира диалог или го търсят, да регистрира изминато разстояние, да отговори на имейл даже. Наистина полезна играчка.

5. Калъф за куфар

Ако сте пътували със аероплан най-малко един път в живота си, ще се сетите незабавно защо такава изненада би била добър избор. Драскотини, влага, петна – с всичко това може да се снабди вашият куфар единствено с един преход на багажа от летище до летище. И това са леките разновидности. Никой не подсигурява, че няма да скъса притежанието ви. Затова – избирате функционален и симпатичен калъф. Има ги в магазините за чанти и куфари и онлайн. Предпазване и декорация в едно.

6. Компактен комплект принадлежности за хранене

 10 потребни подаръка за пътешественици

Тези комплекти се продават в разнообразни варианти – в несесери, чантички. На излет, на квартира – постоянно ще свършат работа. Много по-лесно и комфортно е да ползваш собствени принадлежности, а не да премиваш всичко на ръка (все отново не знаеш преди теб кой и по какъв начин го е ползвал). Освен това комплектите са комфортни и за самия път.

7. Книга с дестинации

 10 потребни подаръка за пътешественици

Пазарът безусловно прелива от такива издания. В някои има карти и упътвания, в други просто хрумвания за пътешествия, а в трети – описания на исторически обекти. Преценете кое ще се хареса най-вече и действайте. Книгата постоянно е прекрасен подарък.

8. Преносимо зарядно устройство

 10 потребни подаръка за пътешественици

Когато обикаляш през целия ден в непознат град и искаш да снимаш всичко с телефона си, най-после неизбежно стигаш да момента с рухването на батерията. Обаче има още толкоз неща за снимане. Жалко. И на вас ли ви се е случвало? Външната батерия е доста потребна движимост. Особено в случай че човек е в непрестанно в придвижване. Няма да сгрешите с този жест.

9. Bluetooth колонка

 10 потребни подаръка за пътешественици

В хотелите и квартирите не всеки път има радио или тв приемник. И да има, не е гаранция какво ще излъчват те и дали ще се хареса от аудиторията. Тези колонки са правилен другар на положителната компания на път. Чудесни са за палатки, спонтанни сбирки или даже за колата при положение, че уредбата ѝ реши да се скапе в несъответствуващ миг.

10. Туристическа ютия

 10 потребни подаръка за пътешественици

Този подарък ще спести доста време и усилия на индивида, за който е предопределен. Невинаги там, където отива, ще има с какво да изглади облеклата си, а предварителното гладене освен, че е неефективно, само че и досадно. Затова една малка ютийка е напълно порядъчен избор.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР