Пътешественик, който намери останките на двегодишния Емил Солей, направи огромна

...
Пътешественик, който намери останките на двегодишния Емил Солей, направи огромна
Коментари Харесай

Гаф на местопрестъплението, тъй като туристът „вдигна черепа на Емил Солей и го предаде на ченгетата“

Пътешественик, който откри останките на двегодишния Емил Солей, направи голяма неточност на мястото на престъплението, като взе черепа му.

Неназованото лице занесе черепа в локалната полиция предходната събота, което не оказа помощ на следствието какво се е случило с младежа, липсващ преди девет месеца във френските Алпи. Уокърс се натъкнаха на костите на изчезналото дете месеци след големи старания за търсене, които не съумяха да намерят следи от него.

Той изчезна от фамилния си дом, озадачавайки полицията и локалните поданици, а останките му се проучват, до момента в който прокурорите се пробват да открият повода за гибелта. А следствието на случилото се беше затруднено, откакто екскурзиантът извади черепа и по този метод подправи доказателствата на местопроизшествието.

Източник, непосредствен до следствието, сподели пред BFMTV, че тя изненадващо е взела частта от тялото, която може да е премахнала жизненоважни улики за случилото се с Емил. Докато полицията също сподели на Le Figaro, че биха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР