Пътен инцидент с фатален край е регистриран във Велинград по-рано

...
Пътен инцидент с фатален край е регистриран във Велинград по-рано
Коментари Харесай

Мъж е починал след челен сблъсък между два автомобила във Велинград

Пътен случай с съдбовен край е регистриран във Велинград по-рано през днешния ден.

Около 14:20ч. в полицейското ръководство на курорта е получена информация за удар сред два автомобила на една от улиците. Незабавно към мястото са били изпратени екипи на полицията, пожарната и " Спешна помощ ".

Униформените открили, че са се блъснали челно " Мерцедес " с лидер 21- годишен велинградчанин и " Опел ", ръководен от 66-годишен негов съгражданин. За страдание при удара е умрял 67-годишен мъж от курортния град, който е пътувал в " Опел " -а. На местопроизшествието се прави оглед от дежурна група на РУ-Велинград. Изясняват се аргументите довели до случая.

Подаден е и сигнал за обърнал се в канавката камион с дърва, движещ се по пътя Ракитово-Цигов чарк. На място има екипи на полицейския сектор в Ракитово и пътно ръководство. Няма данни за потърпевши хора.

Снеговалеж с друга активност има в съвсем всички елементи на област Пазарджик. От 14:00 часа е краткотрайно лимитирано придвижването на товарни МПС над 12 тона с рекаркета и полуремаркета по пътя Велинград-Юндола-Разлог заради снеговалеж и снегопочистване. Във всички елементи на района се прави мониторинг на пътната мрежа и непрекъсната връзка с Областно пътно ръководство - Пазарджик и снегопочистващите компании.

Умоляват се водачите да карат на територията на цялата област с нараснало внимание, с по-ниска от позволената скорост, с механически изправни коли.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР