Пат Макафи може да е раздразнил някои пера с новите

...
Пат Макафи може да е раздразнил някои пера с новите
Коментари Харесай

Пат Макафи се извинява за ролята си в ескалирането на враждата между Арън Роджърс и Джими Кимел

Пат Макафи може да е раздразнил някои пера с новите си шефове в ESPN, откакто Арън Роджърс възобнови враждата си с Джими Кимел по време на седмичното му присъединяване в „ The Pat McAfee Show ” във вторник.

Макафи се обърна към обстановката в шоуто си в сряда и се извини за медийната стихия, която последва, откакто Роджърс сподели, че ще извади „ някаква бутилка “, когато правосъдните документи, които скоро ще бъдат оповестени, съдържат лист, свързващ лица с наказан педофил Джефри Епщайн е освободен и допуска, че Кимел ще бъде посочен.

Кимел заплаши правосъдни дейности против Роджърс в отговор на обява във вторник, която включва видео на четирикратния MVP, в което се споделя: „ Има доста хора, в това число Джими Кимел, които в действителност се надяват това да не се случи на открито. ”

Макафи изясни, че „ може да разбере за какво Джими се ядоса изцяло “, само че също по този начин сподели, че „ Аарън просто се опитваше да приказва нелепости “ и се пошегува, защото звездата от НФЛ и водещият на токшоу на ABC имат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР