Пастор Йеремия Стийпек се превърна в бездомник и отиде в

...
Пастор Йеремия Стийпек се превърна в бездомник и отиде в
Коментари Харесай

Американски пастор се престори на клошар, това, което последва, е невероятно

Пастор Йеремия Стийпек се трансформира в скитник и отиде в черква с 10 000 членове, с цел да бъде показан за основен свещеник.

Той обикаляше своята скорошна черква в продължение на 30 минути, до момента в който тя се пълнеше с хора за работа... единствено 3 души от 7-10 000 души го поздравиха. Той помоли хората за дребни стоъинки, с цел да си купи храна... НИКОЙ в църквата не му даде пари.

Той влезе в залата, с цел да седне в предната част на църквата, само че беше помолен от разпоредителя дали би могъл да седне откъм гърба. Той поздрави хората с вяра да бъде и той поздравен, хората го гледаха отвисоко и го осъждаха.

Докато седеше откъм гърба на църквата, той слушаше църковните известия и сходни. Когато всичко това беше направено, старейшините се качиха и бяха разчувствани да показват новия свещеник на църквата пред събранието...

„ Бихме желали да ви представим свещеник Йеремия Стийпек “...

Събранието се огледа, пляскайки от наслада и очакване...

Бездомникът, седнал откъм гърба, се изправи... и стартира да върви по пътеката... пляскането спря с ВСИЧКИ погледи се насочиха към него... той се качи до олтара и взе микрофона от старейшините и спря за миг... по-късно цитира:

„ Тогава Царят ще каже на тези, които са от дясната Му страна: Елате вие, благословени от Отца Ми, и наследете царството, приготвено за вас от основаването на света; тъй като гладен бях и Ме нахранихте; жаден бях и Ме напоихте; пътешественик бях и Ме прибрахте; гол бях и Ме облякохте; болен бях и Ме посетихте; в тюрма бях и Ме споходихте.

Тогава праведните в отговор ще Му кажат: Господи, по кое време Те видяхме гладен и Те нахранихме; или жаден и Те напоихме? И по кое време Те видяхме пътешественик и Те прибрахме; или гол и Те облякохме? И по кое време Те видяхме болен или в тюрма и Те споходихме? А Царят в отговор ще им каже: Истина ви споделям: тъй като сте създали това на един от тези Мои най-малки братя, на Мен сте го създали. “

След като изрече това, той погледна към събранието и им описа всичко, което беше претърпял тази заран... мнозина започнаха да плачат и доста глави бяха сведени от позор.... по-късно сподели...

„ Днес виждам събиране на хората... не черква на Исус Христос. Светът има задоволително хора, само че няма задоволително възпитаници... по кое време ВИЕ ще решите да станете възпитаници? "

След това разпусна службата до идната седмица...

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР