Паста от лук при кожни заболявания и леки изгаряния Използването

...
Паста от лук при кожни заболявания и леки изгаряния Използването
Коментари Харесай

Паста от лук за лечение на кожни заболявания. Рецепта

Паста от лук при кожни болести и леки изгаряния

Използването на лук е ефикасен способ в битката против настинки, който е еднообразно подобаващ както за деца, по този начин и за възрастни. Благоприятното влияние върху човешкото тяло оказват неговите лечебни свойства, които защищават от вирусни инфекции и оказват помощ в битката с доста болести. В тази публикация ще разберете по какъв начин да употребявате лука при кожни болести.

Дерматомикозата предизвиква неприятни чувства – сърбеж, лющене на кожата и инфектиране. Без уместно лекуване, да се отървете от гъбичните болести ще бъде мъчно и те могат да станат хронични.

Фармацевтите могат да предложат да употребявате модерни, ефикасни противогъбични медикаменти, само че също по този начин би трябвало да обърнете нужното внимание на обичайна медицина. За лекуване на гъбичните болести се употребяват тинктури от лук, мехлеми и сок.

При циреи и циреи по кожата, можете да подготвите особено средство и да го приложите по следния метод: смесете в съответствие 2: 1 печен лук и настърган домакински сапун.

Нанасяйте получената примес на възпаленото място няколко пъти дневно.

Лукът оказва помощ и при отоци от ухапвания от инсекти. Поставете половин глава лук на мястото на захапване. При гъбични болести сокът от лук също идва на помощ. Мажете инфектираните сектори от кожата по 1 път дневно.

За да се справите с леките изгаряния по кожата, би трябвало да прикрепите половин глава лук на това място: след 2 минути болката ще отшуми. След това е належащо да намажете изгореното място с жълтък. След изсъхване върху кожата се образува защитна преграда. На последващо място, развалената зона би трябвало да бъде покрита със защитна превръзка. Повтаряйте процедурата до облекчение на признаците.

Паста от лук при гнойни рани
Образуването на циреи алармира за съществени нарушавания в метаболитните процеси на организма. Според проучвания, дългозарастващите рани с гной, демонстрират болести на ендокринната система и варикозна болест на долните крака. В началните стадии на болестта лекуването може да се организира вкъщи, като се употребяват методите на обичайна медицина.

За добиване на гнойта от раната, се ползва лукова паста.
Необходимо ви е горещо мляко, с което да залеете парче бял самун.

Добавете настърган лук и разбъркайте пастата.

Полученото средство се ползва върху засегнатите сектори и се фиксира с превръзка.

След няколко часа гнойта ще стартира да излиза от раната.

Нанасяйте пастата, до момента в който раната изцяло зарасне. Гнойните рани по крайниците могат да се лекуват и посредством измиване със сок от свеж лук. Пригответе разтвор на лук и вода в съответствие 1:50.

Можете да употребявате и изпитаното средство – печен лук. Топлият обелен зарзават се фиксира върху гнойната рана. Използването на подобен компрес ще улесни бързото евакуиране на гнойта и заздравяването на повредената зона на кожата. Тази процедура не оставя белези по кожата.

Вижте още: Кифлички с извара – вкусни и меки, топят се в устата

Често лукът се употребява и за лекуване на настинки.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР