Първото заседание на Координационния съвет по концесиите ще се проведе

...
Първото заседание на Координационния съвет по концесиите ще се проведе
Коментари Харесай

Вицепремиерът Симеонов ще ръководи първото заседание на Координационния съвет по концесиите


Първото съвещание на Координационния съвет по концесиите ще се организира на следващия ден, 26 април, под управлението на заместник-министър ръководителя по икономическата и демографската политика Валери Симеонов. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

Координационният съвет по концесиите е основан с новия Закон за концесиите, който е в действие от началото на тази година. Членове на съвета са заместник-министри, изпълнителният шеф на АПСК, ръководителят на Сметната палата, шефът на АДФИ, шефът на профилираната дирекция в АМС и изпълнителният шеф на Националното съдружие на общините. Поименният състав на Координационния съвет по концесиите е избран със заповед на министър-председателя от 12 април 2018 година

Предвижда се на първото си съвещание Координационният съвет по концесиите да одобри устав за организацията и активността си и да сътвори организация за създаване на Национална тактика за развиване на концесиите и на План за деяние за държавните концесии, се прецизира в държавното известие.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР