Първото за 2024 година новолуние носи голям заряд за реализиране

...
Първото за 2024 година новолуние носи голям заряд за реализиране
Коментари Харесай

Първото за 2024 г. Новолуние сбъдва мечти и е щастливо за България

Първото за 2024 година новолуние носи огромен заряд за осъществяване на проекти и сбъдване на фантазии през идните 12 месеца. Това настояват астролози пред " Телеграф ", които дават и съответни препоръки. Според живеещата в Лондон Зорница Гетова събитието от 11 януари е засегнало непосредствено хороскопа на България, защото страната ни е под знака на Козирога.
Магнетизъм
" Нашите прародители са били наясно с магнетизма на месечината - по какъв начин съобразяването с него ни оказва помощ освен в земеделието, само че и в живота в посока материализация на планове. Затова хората в древността са започвали всичко на растяща луна. Първата за годината такава пристигна в 21-вия градус на Козирога. Тя е доста щастлива за нас като народ, територия и страна, защото носи стабилизация и изплъзване от всяка рецесия по бърз и съответен метод. В персонален проект всеки, който има някаква цел, е добре в този момент да стартира да я следва с план-стратегия. Енергия нещата да ни се случат ще получим в идващите месеци от най-мощната в това отношение планета Плутон ", споделя Гетова, изтъквайки, че мнозина ще намерят и лек за свои хронични болежки изключително на стави и кости.

Съветва да не се подхващат първи стъпки с съответни дейности, включително и за лекуване на хронични болежки незабавно след новолунието, а да се изчака новата седмица, т.е. след 14 януари.

Колежката й Виктория Маринова също даде своя прочит на знаменателното звездно събитие, написа " ".
Дълголетие
" Намеренията или задачите, сложени на новолуние в Козирог, дават обещание дългоденствие. Така че, в случай че има нещо, с което в действителност желаете да се ангажирате в дълготраен проект, в този момент е подобаващ интервал за деяние в тази посока. Това деяние ще бъде запечатано в силата на новолунието, което ще помогне да се резервира поетият курс за дълго време ", разкрива отдадената жена.

Според нея в тази удобна посока ще работят и два звездни фактора. Единият е щастливата звезда Денеб (съвпадаща с Луната). А другият е положителната звездна настройка (бисекстил) сред планетите Сатурн, Юпитер и Марс. Това вещаело лекост, наслада, оптимизация на житейските процеси, промяна на даже несполучливите обстановки в сполучливи, бързо излизане от всевъзможни усложнения и клопки.
Реформи
Астросъбитието ще опъва платната на пътешествениците, само че и ще реформира по-осезаемо три бранша: превоз, обучение и Темида.

" В хороскопа, издигнат с координати на българската столица, новолунието попада при започване на оня бранш, който се свързва с чужбина, далечните пътувания със аероплан или транспортен съд, връзките сред далечни места като огромни автомагистрали, обхващащи една страна, както и висшето обучение – колежи, университети. Девети дом ръководи и закона, тъй че съществуването на новолуние в този бранш на хороскопа може да демонстрира правни проблеми, с които се занимава страната или проблеми със правосъдната система. Новата Луна ще спомогне слагането на ново начало в някоя от изброените области, а измежду тях попадат също религията и туризмът ", разяснява астрологът Виктория Маринова.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР