Първото в историята участие на българския национален отбор по бейзбол

...
Първото в историята участие на българския национален отбор по бейзбол
Коментари Харесай

България ще е домакин на Евро '20 в Дивизия С

Първото в историята присъединяване на българския народен тим по бейзбол в най-ниското равнище на европейското състезание ще бъде на родна земя. Страната ни получи правото да провежда Евро '20 в Дивизия С и отборът ни ще семейства шампионата на ст. " Портър Фийлд " в Благоевград от 27 юли до 1 август.

Ще вземат участие общо седем тима: България, Румъния, Словения, Грузия, Естония, Финландия и Норвегия. Регламентът планува групова фаза с мачове всеки против всеки и край сред първите два отбора в класирането.

Шампионът ще се изкачи в Дивизия Б, а има късмет промоция да получи и подгласникът. Това зависи от регламента на Евро '20 в по-горното равнище, което ще се организира в две групи с по шест тима в Москва (Рус) и Загреб (Хър). Засега не е ясно дали от всяка група ще има по един изпадащ в Дивизия С, или приключилите на последните места ще играят бараж между тях.

 Руски статистик уличи " сборная " в шесторна машинация на Евро '19 в Благоевград
Все още не е несъмнено и дали националният тим на Русия изобщо ще получи право да взе участие и/или семейства в шампионата на Стария континент. От една страна " сборная " е разследвана от европейската (СЕВ) и международната конфедерация (WBSC) за потребление на нередовни състезатели по време на Евро '19 в Дивизия Б в Благоевград.

От друга страна, международната антидопингова организация (WADA) наложи цялостна възбрана на съветската страна да изпраща спортисти под личен байрак в " огромни спортни конгреси ", както и да семейства на интернационалните надпревари от 2020 до 2023 година в това число. От Русия се заканиха да апелират решението в спортния трибунал (CAS) в Лозана (Швейц), като имат период да внесат зов до 30 декември 2019 година

ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО Пожарна охрана БЕЙЗБОЛ 2020

Дивизия Б

Група 1
Москва (Рус), 27 юли-1 август

Швеция
Русия
Сърбия
Словакия
Беларус
Полша

Група 2
Загреб (Хър), 27 юли-1 август

Хърватия
Литва
Украйна
Гърция
Ирландия
Швейцария

Дивизия С

Благоевград, 27 юли-1 август

Финландия
България
Румъния
Грузия
Словения
Естония
Норвегия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР