Първото уволнение в МВР е станало факт в сряда следобед.

...
Първото уволнение в МВР е станало факт в сряда следобед.
Коментари Харесай

Първо уволнение в МВР: Отстранен е административният секретар Бойко Славчев

Първото уволняване в Министерство на вътрешните работи е станало факт в сряда следобяд. Само часове след встъпването в служба на служебния вътрешен министър той е освободил от служба административният секретар на Министерство на вътрешните работи Бойко Славчев, предава.
Това е най-висшият държавен чиновник в министерството и се употребява от отбраната на закона за администрацията. Славчев заема длъжността от повече от 6 години, като преди този момент е работил в БОРКОР в Министерския съвет. А в интервала 2009-2013 година е бил шеф на кабинета на тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов.
 Вижте кой е Бойко Рашков - длъжностен министър на вътрешните работи Вижте кой е Бойко Рашков - длъжностен министър на вътрешните работи
Бойко Рашков е новият длъжностен заместител министър-председател по публичен ред и сигурност и длъжностен министър на вътрешните работи. Р...
 
Славчев е заемал длъжността през последните шест години. Свидетел е по следствието за покупката на полицейските джипове от 2017 година, които съгласно ОЛАФ са добити с неточна процедура по социална поръчка. Името му се свързва и със смущаваща договорка в Министерство на вътрешните работи, която е разследвана през 2013 година – неправителствена организация твърди, че щерка му е печелила европроекти от фонд, ръководен от силовото министерство.  Славчев е заемал длъжността през последните шест години. Свидетел е по следствието за покупката на полицейските джипове от 2017 година, които съгласно ОЛАФ са добити с неточна процедура по социална поръчка.
Името му се свързва и със смущаваща договорка в Министерство на вътрешните работи, която е разследвана през 2013 година – неправителствена организация твърди, че щерка му е печелила европроекти от фонд, ръководен от силовото министерство, предава БТВ. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР