Първото тържествено заседание на Общинския съвет в Оряхово, с полагане

...
Първото тържествено заседание на Общинския съвет в Оряхово, с полагане
Коментари Харесай

Росен Добрев, кметовете на кметства в Оряховско и общинските съветници се заклеват утре

Първото тържествено съвещание на Общинския съвет в Оряхово, с полагане на клетва от кмета на общината, новоизбраните кметове на кметства и новоизбраните общински съветници, ще се организира на 8 ноември (сряда) от 11:00 ч. в Заседателната зала на Общинска администрация – Оряхово (ново крило) ет.3.
Съгласно Закона първото съвещание на новоизбрания общински съвет се привиква най-късно 14 дни след оповестяване решението за избор на локален парламент. Новоизбраните съветници и кметове поставят клетва и подписват клетвен лист в наличието на регионалния шеф или негов представител, на ръководителя на общинската изборна комисия и жители.
На 8 ноември от 11 часа клетва пред регионалния шеф Надя Донкинска следва да постави и избраният отново за четвърти следващ мандат кмет на община Оряхово Росен Добрев, както и новоизбраните общински съветници и определените кметове на обитаемоте места от общината.
В първото съвещание на новите локални парламенти се организира и процедура по желание на ръководител. Преди това отговорностите поема най-възрастният общински консултант.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР