Първото тържествено заседание на 47-ото Народно събрание предизвика бурни коментари

...
Първото тържествено заседание на 47-ото Народно събрание предизвика бурни коментари
Коментари Харесай

Мрежата: Клетвопрестъпници се кълнат във върховния закон за пари и далавера

Първото тържествено съвещание на 47-ото Народно заседание провокира бурни мнения във Facebook. Според потребителите на обществената мрежа речите на Румен Радев и Кирил Петков от трибуната на Народното събрание са били кухи и досадни, изпълнени с популизъм. Според други клетвата на Кирил Петков, че ще съблюдава Конституцията звучи като анекдот.

Ето и част от коменатрите:

Петьо П. Блъсков:

Клетвопрестъпник се кълне във висшия закон, с който шест месеца най-нагло се гаври. Куп мазници стават на крайници и ръкопляскат. За пари и спекулация.

Бати гнусната перверзия.



Борислав Цеков:

Седянката от МОЛ-а се реалокира в Парламента. Въпросът е дали най-малко " кеш & кери " манталитета оставиха в МОЛ-а.



Соня Колтуклиева

Кикииии, репетирай пред огледалото, момче, преди да излезеш обществено да си четеш речите! Време е за нулева приемливост към теб!



Христо Стоянов

Първо усещане от Канадската просветителна система: В Харвард не са ги учили, че когато се влиза, или излиза по реда до и от мястото си не е наложително да го правиш със задните си елементи към хората от този ред... Прави се с лице към тях... Но това демонстрира освен липса на образование, а липса и на морал...

Асен Генов : Речта на господин Кирил Петков - зле написан апотеоз на популизма, в който откриха място даже Майбаси и Поршета.



Виктор Димчев:

Честито ново национално заседание!

Онези, които нямаше да вършат коалиция с тези, които ги съдят, плюс тия, дето бяха от статуквото и другите, които щяха да са новите морални стожери, дружно с останалите, които са били на всички места из политическия набор, вкупом с някогашните министри на мутрите, старите съдружни сътрудници на мафията и оживелите от предходните унищожители, паралелно с гробокопачите от службите, ще избавят народа с мисъл за майбаси на уста, среднощни договорни и сладко-кисел популизъм, за трети път в границите на половин година...

Добре пристигнали в Руменрадево!




Явор Дачков:

Безобразна тирада на Кирил Петков - на ниска цена популизъм. Плосък на всичкото от горната страна. Речта на Радев - куха и досадна от банализмите му. Няма никаква сила в това. Никаква смяна не не престават...

Ивелин Николов:

“Кирил Петков се закле като депутат, че ще съблюдава Конституцията на страната. Това е анекдот. Другият нарушил Конституцията се изявява от парламентарната естрада като президент, а заклелите се да съблюдават Конституцията депутати седяха и го гледаха мъдро. Част от Демократична България даже му станаха на крайници. Седалките пречат да коленичат?”

Владимир Огнянов:

Да бъдеш в костюм и вратовръзка в Народното събрание е симптом на почитание и към тези, които са те избрали. Но, когато си с гръбнак на медуза и си мислиш, че си освен това и от тях, изглеждаш като Ицо Хазарта.

Нямам самообладание за разочарованието, което следва за гласувалите за тоя мъпет.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР