Първото SUV купе на Volkswagen в класа на малките автомобили

...
Първото SUV купе на Volkswagen в класа на малките автомобили
Коментари Харесай

Какво ново в новия Taigo

Първото SUV купе на Volkswagen в класа на дребните коли публично дебютира у нас в края на предходната седмица. България е част от първата вълна пазари, на които Taigo към този момент се предлага в шоурумите на дилърствата на марката.

Ревю на бърза скорост

Отличаващите характерности на новия Taigo са в няколко направления:

►Eмоционален начин на живот модел в сегмента на дребните коли.

Със своята неповторима каросерия в жанр SUV купе, самостоятелни акценти в дизайна (напр. Roof Pack, Design Package, Black Style Package, LED светлинна лента на предната решетка) и богата гама от лакови покрития, цветове и спомагателни благоприятни условия за съоръжение, новият Taigo се трансформира в пример за SUV в класа на дребните коли. По този метод той добавя настоящата продуктова гама на Volkswagen в пазарния сегмент A0 и включва спомагателни групи консуматори към потребителската публика на марката.

Отлична деловитост и комфорт при ежедневна приложимост Новият Taigo е модел в дребния клас SUV и се отличава с по-висока позиция на седалките, отлична видимост от мястото на лидера и доста шир за пасажерите на задните седалки. Гъвкавата и практична идея на интериора и улесняващите всекидневието интелигентни решения, съчетани с олямото багажно поделение, обезпечават високо равнище на комфорт. Изцяло дигитален и “винаги онлайн ”. Новият Taigo предлага голям брой цифрови функционалности като безжично зареждане на смарт телефони и App Connect, употребява новата MIB3 инфотейнмънт платформа и напълно цифрови показания на контролните принадлежности пред лидера, както и редица функционалности по избор и услуги от We гамата на марката.

►Нова, опростена гама от разновидности

Новият Taigo се предлага с нова гама от версии, измежду които и характерно R-Line осъществяване. Между обособените пакети и благоприятни условия за в допълнение съоръжение на практика няма никакво припокриване.

►Teхнологични решения от по-високите автомобилни класове

Благодарение на потреблението на платформата MQB, новият Taigo е пример в своя клас във връзка с сигурността и комфорта на возене – измежду системите за сигурност и асистенция на лидера в новия модел са IQ.DRIVE Travel Assist с Lane Assist и pACC, Front Assist, Side Assist и матрична LED система на предните светлини IQ.LIGHT с Dynamic Light Assist, които в други случаи могат да се открият само в оборудването на коли от по-високите класове.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР