Първото си дете чака певицата Маги Джанаварова. Тя лично съобщи

...
Първото си дете чака певицата Маги Джанаварова. Тя лично съобщи
Коментари Харесай

Ексклузивно: Маги Джанаварова чака първото си бебе от...

Първото си дете чака певицата Маги Джанаварова. Тя персонално заяви вестта, че е бременна, тъй че няма неистина, нито машинация. След месеци 34-годишната изпълнителка ще гушне рожбата си и даже сподели запис от видеозон, на който към този момент се виждат очертанията на бебчето.

Не е ясно какъв ще е полът да детето, само че е ясно кой е таткото. Той се споделя Крис и живее в чужбина, тъй че Маги сигурно ще се реалокира там, най-малко по този начин настояват близки до нея източници. Крис работи в известна интернационална компания, а невероятното е, че е по-малък от Маги.

Знаем, че певицата не е от тези, които си търсят по-малки жребчета, само че очевидно в действителност любовта не пита. А и Джанаварова относително скоро претърпя голямо изменничество от някогашния си сътрудник, с който имаше сериозна връзка няколко години.

Припомняме, че той й изневери подло и брутално като, както се разбра, това е било с колежката й Дара. Маги Джанаварова преди време изясни в изявление по какъв начин се усеща и не скри нищо за разочарованието и кошмара, който е изживяла поради някогашната си половинка.

Е, очевидно ориста я е компенсирала и с Крис тя се усеща спокойна и обгрижвана, нищо, че е по-зряла от него. В момента тя съблюдава всичко, с цел да бъде здрава и да роди крепко бебе.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР