Първото проучване в Обединеното кралство, включващо 67 милиона души, хвърля

...
Първото проучване в Обединеното кралство, включващо 67 милиона души, хвърля
Коментари Харесай

Над 7000 хоспитализации и смъртни случаи от COVID, които могат да бъдат предотвратени, ако населението на Обединеното кралство беше напълно ваксинирано

Първото изследване в Обединеното кралство, включващо 67 милиона души, хвърля светлина върху това, което се е случило, когато са били пропуснати имунизации против Коронавирус.

Между една трета и половината от популацията на Обединеното кралство не е получило целесъобразния брой имунизации и реваксинации против COVID-19 до лятото на 2022 година, съгласно широкообхватно ново изследване.

Екип от Университета в Единбург и Health Data Research UK (HDR UK) проучва анонимни данни от цялото население на Обединеното кралство от 67 милиона и откри, че над 7000 тежки изхода са могли да бъдат избегнати с цялостна имунизация.

„ Нашият разбор в Обединеното кралство допуска, че усъвършенстваното имунизационно покритие по време на пандемията би било обвързвано с по-малко хоспитализации и смъртни случаи от COVID-19 в Обединеното кралство “, декларират създателите на публикацията, оповестена в.

Употребата на хидроксихлорохин по време на пандемия от Коронавирус може провокираха 17 000...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР