Първото прогнозно разпределение на местата в следващия Европейски парламент ще

...
Първото прогнозно разпределение на местата в следващия Европейски парламент ще
Коментари Харесай

ЕП ще представи прогнози за разпределение на местата след изборите около 21.15 ч. на 26 май

Първото планирано систематизиране на местата в идващия Европейски парламент ще бъде показано към 21.15 ч. българско време на 26 май. Това заяви администрацията на Екологичен потенциал, представена от Българска телеграфна агенция в петък.

Първите прогнози за резултатите от изборите в Европейски Съюз ще бъдат обявени към 19.00 ч., а час по-късно се чакат резултатите от България.

Първи ще гласоподават гласоподавателите в Холандия и Англия (на 23 май), на идващия ден ще се гласоподава в Ирландия и Чехия, на 25 май - в Латвия, Малта и Словакия. Гражданите в останалите 21 страни от Европейски Съюз ще гласоподават на 26 май. Екологичен потенциал чака да научи най-късно резултатите от изборите във Франция, Дания и Испания.

В изборите имат право да вземат участие 426 милиона гласоподаватели. За отразяването на процеса в Екологичен потенциал са упълномощени над 1000 публицисти - два пъти повече, в сравнение с преди пет години.

От Екологичен потенциал означават, че частни сдружения също са се присъединили в напъните за по-голямо присъединяване в изборите, като да вземем за пример интернационална компания за наем на електрически тротинетки. Фирмата, която работи в 12 страни от Европейски Съюз, дава гратис право на пътешестване на жители до изборни секции.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР