Първото поколение Suzuki Vitara е един от най-популярните модели на

...
Първото поколение Suzuki Vitara е един от най-популярните модели на
Коментари Харесай

„Тръшнато“ на земята Suzuki Vitara показва другото лице на култовия всъдеход

Първото потомство Suzuki Vitara е един от най-популярните модели въз основата на който сме виждали хиляди планове, в множеството случаи включващи по-висок клиренс, гуми за тиня, по-мощен мотор и други сходни промени с офроуд устременост. Екземплярът, който ще ви покажем през днешния ден се разграничава от тази визия и то в радикално противоположна посока.
`„

Разработката е дело на известният дизайнер Хюго Силва, който основава 3D облик на „ джипа “ с извънредно реалистична визия. Подобно на множеството планове, това Suzuki също се е сдобило с нови калници, гуми, джанти и окачване, само че не по методът по който ние сме привикнали да ги виждаме.
`„

Вместо по-високо окачване, тук всъдеходът се възползва от по-ниско такова с необятни калници в които се крият част от нископрофилните гуми. Джантите са истинските, само че с по-голям гладък ръб и оцветени в сребрист цвят. Авторът споделя, че това е кола която е желал да има и в случай че това се случи в миналото, тя ще наподобява тъкмо по този метод.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР