Първото поколение смарт часовници Apple Watch излезе още през първата

...
Първото поколение смарт часовници Apple Watch излезе още през първата
Коментари Харесай

Ще могат да се подменят циферблатите в смарт часовниците Apple Watch

Първото потомство смарт часовници Apple Watch излезе още през първата половина на 2015 година. Оттогава софтуерният колос показа цели четири генерации от тези устройства и доста разшири техните благоприятни условия.
Досега Apple не позволяваше подмяната на циферблатите на тези устройства, само че в новата операционна система watchOS 4.3.1 за Apple Watch е вградена функционалност за потребление на персонализирани циферблати.

За създаването на нови циферблати ще бъде препоръчан SDK, благодарение на който ще могат да се основават съответните изображения и екрани. Създадените от потребителите нови планове на тази тематика ще могат да се дават на потребителите гратис или платено.



Програмистите откриха в кода на фреймуърка NanoTimeKit информация за поддръжката на новата функционалност във watchOS 5.0 в средата за програмиране Xcode за Mac компютрите.

Очаква се циферблатите от трети страни да станат една от основните нововъведения на операционната система watchOS 5.0, презентацията на която е оповестена за месец юни по време на конференцията за разработчици WWDC 2018. Потребителите ще получат достъп до новата функционалност през есента, когато би трябвало да излезе стабилната версия на watchOS 5.0.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР