Първото по рода си студио за възстановяване, лечение и извайване

...
Първото по рода си студио за възстановяване, лечение и извайване
Коментари Харесай

Бъдете здрави и във форма с CRYO XBODY WELLNESS

Първото по рода си студио за възобновяване, лекуване и извайване на фигурата и кожата в Пловдив, предлагащо криотерапия нацяло тяло и ЕМС тренировки с XBODY беше намерено от спортисти, фенове, експерти и модели на 2 юли 2018 в CRYO XBODY Wellness. Студиото съчетава изгодите на две съвременни технологии от света на спорта и медицината, които в последните години превземат с необикновено бързи резултати. Хора, търсещи скоростно влизане във форма и извайване на стройна и здрава фигура, в композиция с копринено гладка и сияйна кожа, тонизирано и възобновено тяло се радват на изгодите на криотерапията и ЕМС тренировките.

Tехнологията на CRYO SAUNA (Whole Body Cryo Therapy) употребява лечебната мощ на студа по изцяло безвреден и лек за хората метод, за разлика от потапянето в реката или бягане в снега. Модерната технология разрешава в ежедневни условия за по малко от 3 минутна процедура да се употребява студа за изцяло възобновяване на тялото след тежко натоварване, контузии и болки, също по този начин покачва спортни резултати и лекува голям брой кожни болести, като прави кожата нежна и сияйна. Положителен резултат оказва и върху метаболизма и обмяната на субстанции, отстранява целулита и подсигурява изцяло намаляване. CRYO SAUNA спомага за прамахването напрежението и умората и усилва продуктивността, като всичко това води до повишение на настроението и силата.

Още след първата процедура тялото остава режим на горене и активация 24 часа и изгаря до 1000 калории общо повреме и след нея. Освобождаването на хормоните на щастието, е спомагателен плюс, който след излизането от крио сауната изпълва тялото с сила и витална мощ. Криотерапията предостава и доста изгоди за разкрасяване и поддържане на крепко и мощно тяло, като част от тях са:
* нараснало произвеждане на колаген

* по-стегната и по-здрава кожа

* понижаване на целулит, бръчки и разширени вени

* понижаване на белези недостатъци или недостатъци по кожата
* изгарят се от 600 до 1000 калории за една процедура

* има лифтинг и кръвоспиращ резултат, вследствие ниската тепература, с която се работи
* покачва силата и настроението, отстранява умората

* подсигурява спокоен сън

XBODY е новаторски способ за подготовка и рехабилитация посредством електро-мускулна стимулация (EMC), включваща цялото тяло, която:
* повишиава вашите резултати и спортна форма до най-високи равнища.

* развива експедитивност и взривна мощ.

* ефикасно реализира рехабилитацията на мускулите след прекарани интервенции

* облекчава мускулни болки и проблеми в региона на гръбначния дирек

* поддържа тонуса на мускулите и укрепва цялото тяло

* предлага след раждане като ефикасен и щадящ способ за намaляване на телесните мазнини и стягането на кожата

* намирате се под непрекъснатото наблюдаване на професионален личен треньор

* форсира метаболизмa и усилва изгарянето на калории

* отстранява непотребните мазнини и целулита.

Процедурата икономисва време - единствено два пъти седмично по 20 минути и подсигурява бързи и забележими резултати след 4 до 6 тренировки, като: понижаване на обиколките на тялото, изключително в проблематичните зони: талия, бедра, седалище (при жените); създаване и релеф на мускулатурата (при мъжете), като в това време щади ставите, защищава и възвръща от контузии и травми. В съпоставяне със общоприета подготовка, XBODY гори 3 пъти по-бързо мазнините и построява 5 пъти по-бързо мускула, като тези предпоставки я вършат подобаваща за всеки, подготвен да върне здравето на тялото си.

XBODY е префектният вид бързо и елементарно да премахнете по този начин нежелания целулит, като в това време можете да се настаните комфортно и да си починете. XBODY е един от най-иновативните средства в битката с „ портокаловата кожа “, като изгодите от антицелулитната процедура са:

*Увеличаване на кръвообращението

*Увеличаване на лимфната циркулация

*Повишена скорост на метаболизма

* По-стегната кожа

*Изглаждане на подкожните тъкани

*Премахване на нездравословните метаболити

Всяка от изредените изгоди е основна за премахването на целулита.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР