Първото парламентарно заседание е забележително от моята професионална гледна точка.

...
Първото парламентарно заседание е забележително от моята професионална гледна точка.
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Впечатлена съм от Мика Зайкова, ще е интересно в този парламент

" Първото парламентарно съвещание е удивително от моята професионална позиция.
Първо ще отбележа яркото и интелигентно наличие на госпожа Мика Зайкова - в действителност съм впечатлена. Освен всичко друго госпожа Зайкова има извънредно прелестно възприятие за комизъм и подигравка ", във Facebook.
 Коя е Мика Зайкова, която откри новия парламент? Коя е Мика Зайкова, която откри новия парламент?
Днес, 15 април, беше намерено 45-ото Народно заседание на Република България. Според член 76 от Конституцията най-възрастният национален прочие..
" След това - забележителната тирада на Президента - доста мощно и с ясни послания слово. Каза всичко напълно, но напълно тъкмо и елегантно унищожи опорката на досегашните ръководещи, че неналичието на политически опит е надали не углавно закононарушение. Явно те са не запомнили какви калинки влязоха в политиката. А неприятното е, че такива си и останаха - по отношение на равнище, единствено алчността им набъбна неимоверно.
На трето място - никой от държавното управление, воглаве с Бойко Борисов, не се появи, за оставката, според Конституцията. От неуважение ли, от боязън ли не зная. Но беше грозно и омерзително.
И най-после - едни злобни, надъхани да хапят, тъй като до момента по този начин са привикнали, безпределно обикновени и злостни люде, които не знаят по какъв начин да се държат в тази явно нова за тях конюнктура. И тъй като не блестят с разсъдък, го вършат примитивно - с подскоци и опит да постановат мнението си със спуснатите им опорки.
Но, в този момент против тях има една Татяна Дончева да вземем за пример, която незабавно парира жалкия биков.. Ще е забавно в този парламент, доста забавно. Като знаем кои са " остриетата " на някогашните ръководещи, ще е дори от време на време занимателно. "
 Мика Зайкова: Неприсъствената оставка на Министерски съвет или е позор пред народа, или неуважение към Народното събрание Мика Зайкова: Неприсъствената оставка на Министерски съвет или е позор пред народа, или неуважение към Народното събрание
Премиерът Бойко Борисов подаде оставка на държавното управление на първото съвещание на 45-ото Народно заседание през днешния ден. Според конституцията на...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР