Първото ново попълнение на Левски преди началото на сезон 2020/2021

...
Първото ново попълнение на Левски преди началото на сезон 2020/2021
Коментари Харесай

Старокин: Убеден съм, че нещата в "Левски" ще се стабилизират

Първото ново попълнение на " Левски " преди началото на сезон 2020/2021 - Орлин Старокин, даде изявление пред клубната телевизия. Защитникът, който подписа едногодишен контракт със " сините ", заявя, че не е имал съмнения дали да се завърне и е изпълнен с оптимизъм за бъдещето на столичния гранд.

" Г-н Сираков ми се обади, предложения ме на среща. Бързо се разбрахме с него. Днес подписах и съм извънредно благополучен. Оптимистично надъхан съм за бъдещето на " Левски ". " Левски " го е имало преди нас, ще го има и след нас. Гледаме в бъдеще...Не съм се замислял въобще. Ще бъда почтен. Разговорът с господин Сираков протече към 2-3 минути. Вярвам във всеки един в съблекалнята, по трибуните и имам вяра и на управлението. Убеден съм, че нещата ще се стабилизират и ще вървим напред! ", сподели опитният защитник.
Официално: Старокин се завърна в " Левски " Защитникът е първото ново попълнение на "сините "
" Промяна открих в съблекалнята - претърпяла е ремонт, по-приветлива е. Адреналинът е безусловно същия. Познавам много от момчетата. С останалите се опознахме. Професионалисти сме. ", продължи Старокин.

" Всеки един състезател на " Левски " ще бъде значим в този миг. Всички би трябвало да разберем каква е обстановката. Да не мислим за нея и като пристигна мачът да покажем най-хубавото от себе си. "

" Бих помолил почитателите да имат самообладание. Ние без тях не можем. Искам да ги уверя, че във всеки един мач ще се дава максимума. ", сподели още бранителят, който игра за " Левски " и в интервала 2011-2014 година


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР