Първото нещо, което видях в Общината бяха широко отворените врати.

...
Първото нещо, което видях в Общината бяха широко отворените врати.
Коментари Харесай

Кирил Петков подкрепи кмета на Варна Благомир Коцев

Първото нещо, което видях в Общината бяха необятно отворените порти. Това съобщи във Варна съпредседателят на " Продължаваме Промяната “ Кирил Петков.

Той дойде в морския град за среща с кмета Благомир Коцев, локалните структури на Политическа партия, общинските съветници.

Обсъдихме плановете на Община Варна. Нужно е страната дружно с Общината да работи по тяхната реализация. Обсъдихме тези 100 милиона лв., които в допълнение бяха дадени на Варна. Кметът ни показа информация за 50 от плановете, добави Кирил Петков.

Относно офанзивата против Благомир Коцев за присъединяване му във компании в Малта, съпредседателят на Политическа партия изясни, че никой не е над закона.

От своя страна кметът разясни, че всеки от кметовете е имал период, в който да отпише компаниите си. Относно районния кмет на " Приморски “, Коцев добави, че той е подал документите си, само че за какво не е бил отпесан, съдът трябва да даде своята дума.

За офанзивата против него за компании в Малта, Благомир Коцев изясни, че е дал копие от регистъра. Още преди години е бил отписан от Търговския указател в Малта.

На въпрос на Varna24.bg Коцев отговори, че чака още политически офанзиви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР