Първото нещо, което видите, разкрива какво се крие в душата

...
Първото нещо, което видите, разкрива какво се крие в душата
Коментари Харесай

Първото нещо, което видите, разкрива какво се крие в душата ви

Първото нещо, което видите, разкрива какво се крие в душата ви.

Всички сме направени от звездни прашинки. Нашата сянка е зенита на нашата галактическа мощ и същинската загадка мощ. В логиката на психиката сянката е част от личността, която съзнателното “Аз ” не приема, а може би даже се срами от нея. Е, в случай че желаете да разберете какво е прикрито в сянката ви, както в душата ви, просто погледнете картината и обърнете внимание на това, което видите първо. Имате ли задоволително храброст, с цел да погледнете по-дълбоко в себе си?

1. Мечка
Сърцето ви ви води. Още откогато сте били млади, чувствате силата в сърцето си, която няма край.

Мечката е знак за вътрешната ви мощ. Сянката ви управлява и ви тласка напред в живота. Когато се усили, ще почувствате силата, която ви припомня да действате. Остава да разберете дали тази сила ще бъде потребна или нездравословна, само че не се опитвайте да се борите с нея.

За да контролирате тази сила, медитирайте, защото това ще ви научи да се заземявате. Можете да извършите невероятни неща, в случай че погледнете от вярната позиция към света.

2. Планина
Вие се ръководите от вашите мисли. Непрекъснато работите върху вашето развиване, което значи, че сте съсредоточени, детайлни и умни.

Планините съставляват алхимия, а вие сте алхимик. Не се опасявайте от изкушенията, с цел да стигнете до върха, само че знайте, че това е самотно място. Ето за какво би трябвало да се научите по какъв начин да отворите сърцето си.

Не е нужно да работите настойчиво непрестанно. Отделете малко време за себе си, както и за фамилията и приятелите си. Балансът ще ви държи фокусирани и съсредоточени. Рано или късно ще научите, че вашата мощ не се намира на върха на планината, а към този момент я носите в сърцето си. Душата ви е прелестна, дано другите да я видят!

3. Дърво
Вие се ръководите от вашия дух. Вие сте доста по-дружелюбни, в сравнение с признавате.

Сянката ви е сходна на гора, където стволовете на всички дървета са свързани посредством техните корени. Дърветата приказват между тях, тъй че и вие би трябвало да спрете да се страхувате да говорите. Свържете се с другите хора с корени.

Ние всички сме свързани с нашата планета, тъй че понякога би трябвало да излезем измежду природата, с цел да си върнем равновесието. Хората като вас постоянно са засегнати, само че не би трябвало да позволявате това да ви спре да живеете пълноценно живота си. Бъдете смели и изразявайте своите страсти. Колкото повече се криете от света, толкоз повече той ще ви настига.

4. Луна
Вие се ръководите от вашите фантазии. Вие несъмнено не сте от този свят.

Имате магическа аура, на която хората не могат да устоят. Знаете пътищата на Вселената и изглеждате напълно друго във връзка с нещата и взаимоотношенията с хората. Чувствате се като водени от невидима мощ, която ви носи успокоение.

Свържете се с толкоз хора, колкото е належащо, с цел да поддържате салдото си в живота.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР