Първото нещо, което ще поставим като въпрос, е БСП да

...
Първото нещо, което ще поставим като въпрос, е БСП да
Коментари Харесай

Костадинов за третия мандат: БСП да ни услужи с 21 подписа за референдум срещу еврото

Първото нещо, което ще сложим като въпрос, е Българска социалистическа партия да ни услужи с 21 подписа, с цел да не си губим времето и да събираме десетки хиляди подписа по улиците на България за референдум против въвеждането на еврото, а " да го минем " през Народното събрание, както мисля, че е напълно разумно и обикновено. Това сподели пред публицисти ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов по отношение на идните диалози след връчването на " Българска социалистическа партия за България " на третия мандат за сформиране на държавно управление.

Той уточни, че второто, което ще слагат като въпрос, е преразглеждане незабавно на последното решение от предходната седмица " за лобисткия напън да се построява нова нуклеарна мощ в АЕЦ " Козлодуй ", да се спре решението, с което се дава опция да се купува нуклеарно гориво от Съединените щати, договорката за оръжията с Украйна, договорката със Съединени американски щати за новите " осем чертежа на самолети ".

Според Костадинов обаче няма да съумеят да се схванат по тези въпроси. Макар и по някои от тях Българска социалистическа партия да ни поддържа, по някои основни за нас, като за еврото, там поддръжка не сме получили, няма и да получим, добави водачът на " Възраждане ".

В отговор на въпрос Костадин Костадинов дефинира възможностите за сформиране на държавно управление с третия мандат като нулеви, защото има взаимно изключващи се политически сили, които са декларирали, че няма по какъв начин да влязат в държавно управление, в случай че взе участие другата. " Освен в случай че, несъмнено, не станем очевидци на постоянно срещащото се в българската родна политическа фауна събитие, наречено политическо блудничество ", разяснява той.

Според Костадинов обаче и това няма да се случи, тъй като към този момент обществото е наясно, че отиваме на избори, а едно такова държавно управление по-скоро би било самоубийство за тези, които вземат участие в него.

Колкото по-рано свърши мандатът на това Народно заседание, толкоз по-добре, тъй като то не приема положителни закони за България, то приема лобистки закони за Съединените щати и предизборни закони за избрана политическа партия, която по този метод приказва на своите гласоподаватели, разяснява още Костадинов.

Относно поръчката на Българска социалистическа партия за образуване на лидерска среща, водачът на " Възраждане " разяснява: " Нека да забележим първо тази покана дали ще бъде за всички дружно или ще бъде поотделно, тъй като има разлика въпреки всичко, и по-късно към този момент можем да си приказваме доста съответно с Българска социалистическа партия ".

 

Според него диалозите би трябвало да бъдат двустранни - от една страна Българска социалистическа партия, от друга - всяка една политическа мощ поотделно.

На въпрос за абсурда с Nexo и даренията за партии, Костадинов разяснява, че се е видял двойният стандарт що се отнася до една или две политически сили в България, в съответния случай " Демократична България " и " Продължаваме Промяната ". Само се пробвам да си показва по какъв начин щеше да бъде коментиран този скандал, в случай че " Възраждане " имаше присъединяване в него, каква " медийна вакханалия " щеше да има и в същото време в този момент виждам по какъв начин лекичко се прави опит да се " позамете " под килима по какъв начин нищо неприятно не е станало, добави той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР