Първото издание на постави основите на Бизнес клуба на успешните

...
Първото издание на постави основите на Бизнес клуба на успешните
Коментари Харесай

Sales Club Conference постави основите на Бизнес клуба на успешните предприемачи

Първото издание на сложи основите на Бизнес клуба на сполучливите бизнесмени. Конференцията събра на едно място представители на бизнеса, които имаха опцията да чуят споделения опит на одобрени компании от разнообразни сфери на стопанската система. 

„ Идеята на събитието е да даде опция на съумелите бизнесмени да опишат за техните бизнес провокации, изключително в последните две динамични години “, показа Андреан Борисов, ръководещ сътрудник на „ Кодексио “ – уредник на събитието. „ Предизвикателствата пред бизнесмените са в действителност доста и не стопират. Събрахме всички тези лектори, с цел да споделят своето познание “, разяснява Иван Йонков, изпълнителен шеф на „ Кодексио “.

Събитието се състоя на 30 септември в Sopharma Business Towers Event Center. Посетителите имаха опция да видят и чуят потвърдени лектори, които споделиха своята експертиза в двете обособени зали на събитието в границите на целия ден.

Конференцията се организира с поддръжката на Българската е-комерс асоциация и на Столична община, която беше показана от заместник-кмета на столицата по направление „ Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване “ Генчо Керезов.

Събитието започва с полемика на тематика „ Образование и бизнес “, в която дружно с Генчо Керезов на сцената присъединяване взеха доктор Светлин Наков, главният подстрекател на Софтуерния университет, Ирина Илиева от Junior Achievement и Даниел Киряков, представител на Американска комерсиална камара в България.

Успоредно с първия спорен панел, във втората зала бизнес събитието стартира с уъркшоп на Елица Стоилова, която показа развиването, имплементирането и бъдещите функционалности на интелигентните чатботове във всички сфери на публичния живот.

По време на събитието беше подложен и въпросът по какъв начин се прави компания „ таралеж “ от бизнес инструктора Елена Герганова. Председателят на Управителния съвет на Българската е-комерс асоциация Жанет Найденова насочи фокуса върху трендовете за развиването на електронната търговия през идната 2023 година. Веселин Георгиев, ръководещ сътрудник в Plan A и b2b Team даде препоръки за бизнес тактика, основана върху данните, които събират електронните магазини за своите клиенти, а по-същото време Удо Вурц от Fujitsu разкри нови способи за разбор на обществените медии благодарение на изкуствен интелект.

Предприемачите Георги Ташев и Николай Добрев демонстрираха по какъв начин може да се увеличат приходите като по едно и също време с това се намалят разходите чрез клауд основания програмен продукт Castelio. Емил Вагенщайн от Ozone.bg описа какви са болките на растежа и какъв е пътят на разрастващата се компания. Ник Чакъров от the eCommerce Masters даде скъпи препоръки на аудиторията за това по какъв начин да продават сполучливо онлайн даже по време на рецесия. Йонко Чуклев (Cardinal bites), Марио Идризов (Markademics) и Христо Петров (Голдън Вижън), разискаха тематики, свързани с разнообразни тактики в региона на електронната търговия, новите условия за бизнес напредък и онлайн маркетинг.

Конференцията беше закрита с лекцията на Борис Христов (356labs), който повдигна завесата към трендовете в бизнеса със събития и Юлиян Манев, ръководещ сътрудник на осигурителен брокер “Алиант ”, който описа за навлизането на дигитализацията в областта на вложенията в сигурност и ръководство на риска. Sales Club Conference даде поръчка да се трансформира в едно от водещите бизнес събития в света на бизнесмените. Второто издание на семинара следва напролет на 2023 година. 

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР