Първото издание на Karaagach on Saund ще се появи това

...
Първото издание на Karaagach on Saund ще се появи това
Коментари Харесай

Още един морски фестивал се задава на хоризонта!

 Първото издание на Karaagach on Saund ще се появи това лято, като фестивал за Индипендънт музика. Със специфични сетове ще се изявят известни банди и напълно нови имена от българската инди сцена, като Jeremy?, Керана и Космонавтите, Миленита, P.I.F., Innerglow, People of Maha. Фестивала ще  закрият гърците от JR&The Law 4000 с неповторимото си сърф рокабили шоу. Karaagach On Sound Beach Festival ще се организира на 4 и 5 септември на устието на река Караагач, на територията на къмпинг " Китен “, оповестиха организторите.  

Сред уредниците на Karaagach On Sound Beach Festival е пианистът на АКАГА и Сленг- Калин Петров, който осъществя една своя фантазия, родена от духа на къмпинг празненствата, огъня на плажа и желанието за музика. " Самият аз имам каравана на къмпинга, който се е трансформирал в среща на доста другари, споделящи летните месеци. В един миг се зароди желанието да създадем освен това – бяхме сигурни, че желаеме да е обвързвано с музика и автентичен темперамент, какъвто къмпингът носи. Изключително съм благополучен, че тази година ни следва първото издание на фестивала, който ще показа страхотни български музиканти “, споделя Калин.

Освен музиката, уредниците са се погрижили да има развлечение през задачите дни на фестивала. Ще има уъркшопи за деца и възрастни, суинг.

танци на плажа, каравани с храна и несъмнено, питиета, лагерни огньове и звезди. " Ще се радваме хората да имат опция да прекарат целия си ден при нас и да им е хубаво, да усетят свободата и чара на къмпингуването във всякаква форма, чистотата на връзките и непримиримия юношески дух. Къмпингите са особено място за децата, по тази причина и ще им осигурим същински летни занимания “, допълват уредниците.

Karaagach On Sound Beach Festival ще се организира на 4 и 5 септември, Входът е 10 лева дневно, с включена студена бира.

За гости до 14 години визитата на фестивала е гратис!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР