Първото издание на кампанията Заедно за по-чиста Витоша“ ще се

...
Първото издание на кампанията Заедно за по-чиста Витоша“ ще се
Коментари Харесай

На 18 юни стартира кампанията „Заедно за по-чиста Витоша“

Първото издание на акцията „ Заедно за по-чиста Витоша “ ще се организира на 18 юни.

Целта на уредниците е, обединявайки се институции и доброволци, да съумеят да вършат разнообразни акции за подобряването на изискванията в планината и грижата за природата.

Сборният пункт за всички искащи да се включат в „ Заедно за по-чиста Витоша “ на 18 юни е в 10,30 часа пред хижа Алеко , когато ще бъде формалното разкриване на акцията. На място през целия ден ще има музика и приятни изненади за всички участници.

За достъпа до планината и назад има подсигурен безвъзмезден превоз по следния график: 9,00 часа от паркинга под моста на НДК, 9,30 часа и 11,00 часа от площада на Драгалевци, 15,30 часа връщане от хотел Морени. Ще има три съществени „ Фино “ пункта – на хижа Алеко, до хотел Морени и на долна станция на Витошко лале 1, където с изключение на ръкавици и чували, участниците ще получат и своята специфична гривна за присъединяване, с която могат да се възползват от достъп до въжен превоз Витошко лале и до освежаващи питиета в зоната на Алеко и Черни връх.

„ Целта на събитието е да съвместим потребното с приятното и да дадем добър образец, като споделим приятна разходка измежду природата със фамилията и приятелите, като в същото време съберем боклука, който забележим по пътя си “ споделят уредниците и приканват повече хора да се включат в акцията.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР