Първото гостуване на "Боб Mоузес" в Ялта клуб е на

...
Първото гостуване на "Боб Mоузес" в Ялта клуб е на
Коментари Харесай

Електронно дуо от Канада с шоу в София

Първото посещение на "Боб Mоузес " в Ялта клуб е на 18 юли, когато канадското електронно дуо ще показа песни от идния си албум в ролята на посетител и хедлайнер на "Takeover Live " - новия клубен формат на Любо Урсини в Room 2.
"Боб Mоузес " се завърна с нов сингъл "Heaven Only Knows " и анонс за цялостен албум, който излиза през есента и ще има самобитна предпремиера онлайн по време на първия "Takeover Live ". Гостуването е едно от дребното европейски участия в календара на електронното дуо, което ще свири единствено в Истанбул и София, преди да отлети за гиг на испанския музикален фестивал "Benicassim ". Концертът на "Боб Mоузес " в София е генерална подготовка за огромното северноамериканско турне "Battle Lines " със специфичното присъединяване на Mansionair, което стартира през есента.
Освен новите си части, спечелилото "Грами " канадско дуо на Том Хоуи и Джими Валънс ще показа най-големите шлагери от предходните си издания и суперуспешния дебютен албум "Days Gone By " от 2015 година Хипнотичната любовна музика на дуото е най-подходящият старт за нов формат, отдаден на чувственото преживяване с прочувствена електроника. "Takeover Live " е естествено продължение на едноименната идея на Любо Урсини за дълги диджей сетове в интимната индустриална атмосфера, която слага музиката с несъмнено обръщение преди всичко.
Седмичното събитие е замислено като вечерен отдих след края на работния ден, който се възползва освен от дискретния мрак на Room 2, само че и от обновената лятна градина пред клуба - идеално място за коктейли и лек диалог преди гига на канадското дуо в залата на "Takeover ". Диджей сетовете за вечерта са на Любо Урсини.
Ялта клуб предлага Дискаунт гестлист. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени, би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected]. Билети за "Tаkeover Live: "Боб Mоузес " се оферират единствено на входа на клуба в деня на празненството против 20 лева, научи ДУМА от Виктория Цачева, пиар експерт.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР