Първото голямо дерби в клубния футбол след края на Световното

...
Първото голямо дерби в клубния футбол след края на Световното
Коментари Харесай

Клубният футбол се завръща ударно с дерби Манчестър Сити - Ливърпул

Първото огромно дерби в клубния футбол след края на Световното състезание в Катар ще се изиграе още в четвъртък, когато един против различен ще се изправят отборите на Манчестър Сити и Ливърпул. Двата британски гранда ще премерят сили в мач от четвъртия кръг на Карабао Къп, едвам четири дни след финала на Мондиал 2022.

Битките от тази фаза на шампионата започнаха още във вторник, когато елитните Нюкасъл, Саутхемптън, Уулвърхемптън и Лестър Сити победиха противници от третото и четвъртото равнище на британския футбол, а в сряда победи записаха Нотингам Форест, Чарлтън и.

We return to action on Thursday

A trip to Manchester City in the Carabao Cup awaits
— Liverpool FC (@LFC)

Дербито сред Манчестър Сити и Ливърпул в четвъртък от 22:00 часа българско време ще постави завършек на четвъртия кръг и след него ще станат ясни всички участници в четвъртфиналите. Очаква се и двата отбора да бъдат без част от звездите си, които доближиха до по-късните стадии на Световното състезание, само че с огромен интерес се чака завръщането в игра на голмайстора на " гражданите` Ерлинг Холанд, който не взе участие на Мондиал 2022, защото Норвегия не се класира за финалите.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР