Първото дете на херцога и херцогинята на Кеймбридж Уилям и

...
Първото дете на херцога и херцогинята на Кеймбридж Уилям и
Коментари Харесай

Синът на Уилям и Кейт тръгна на училище

Първото дете на херцога и херцогинята на Кеймбридж Уилям и Кейт - принц Джордж, през днешния ден потегли на учебно заведение, оповестяват английските медии. Малкият Джордж ще учи в едно от най-елитните учебни заведения в Обединеното кралство, където годишната такса за образование е 18 000 лири, показва Би Би Си.

Снимки в формалната фейсбук страница на английското кралско семейство The Royal Family демонстрират, че Джордж е бил заведен на учебно заведение от баща си, до момента в който неговата майка, Катрин, е бременна с третото дете на двойката и заран постоянно не се усеща добре.

Детето ще може да избира сред 24 извънкласни действия, измежду които и клуб по диспути. Според управлението на учебното заведение, в никакъв случай не е прекомерно рано да се упражняваш за подобаваща изява в обществото, за проучване на философия, езици, фехтовка, голф, керамика, писане на стихове.

Джордж е на 4 години, той беше роден на 22 юли 2013 година

Задължително е до навършване на 7-годишна възраст всички девойки и момчета да посещават уроци по балет. Те са съпроводени от живи осъществявания на пиано. Учителите са нетърпеливи да видят дали Джордж е наследил пристрастеността към танците от баба си, отбелязва " Дейли Мейл ".

По време на престоя си в учебно заведение, принцът ще носи бермуди, които би трябвало да облича даже и при минусовите температури през зимата. Известно е, че първият образователен ден в школото стартира и приключва с здрависване, учат се интензивно човешките права и етикет. Строго се натъртва на здравословното хранене. Менюто включва ястия като агнешко рагу с чесън и билки, пушена риба, свинско с чушки и лук и доста други.

Родителите на дребната кралска персона – Уилям и Кейт направиха съвсем революционен избор на учебно заведение, защото до този миг предходните генерации са били изпращани да се образоват в еднополови образователни заведения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР