Първородната щерка на Калин Сърменов – Дария, чака бебе. Една

...
Първородната щерка на Калин Сърменов – Дария, чака бебе. Една
Коментари Харесай

Калин Сърменов дядо и татко едновременно

Първородната дъщеря на Калин Сърменов – Дария, чака бебе. Една година откакто стана баща за трети път, шефът на Сатиричния спектакъл ще стане и дядо. Така разликата сред внучето на 56-годишния Сърменов и най-малката му вуйна ще бъде единствено 1 година.

Миналия август той стана женски баща за трети път, само че през това лято ще се сбъдне огромната му фантазия – в фамилията му да има и момче. Бъдещата майка сама заяви радостната вест, публикувайки своя фотография в напреднала бременност. На фрагмента Дария е с маска на лицето, а на тениската й написа „ Винаги гладна, в никакъв случай нахранена ”. Снимката събра стотици лайкове от приятелите й, които се надпреварваха да й честитят.

Най-голямата от трите дъщери на Милото от хитовия сериал „ Седем часа разлика ” подвигна две сватби предходната година. Тя се венча за дългогодишния си другар Сашо Илиев, наследник на икономиста Петкан Илиев. Така излиза, че тъкмо една година, откакто стана баща за трети път, Сърменов ще стане и дядо. Според осведомени, театралният началник не бил на себе си от наслада, защото след три дъщери най-сетне дочакал в фамилията да има и момче.
От началото на изключителното състояние Дария и Сашо отпрашили към морето, където имат парцели. 26-годишната дъщеря на Калин Сърменов работи в известна рекламна организация, а майка й от години живее в чужбина, където израства и щерка й, написа " Уикенд ".   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР