Първородната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит – Шайло

...
Първородната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит – Шайло
Коментари Харесай

Джоли плаща за смяна на пола на дъщеря ѝ

Първородната щерка на Анджелина Джоли и Брад Пит – Шайло Джоли Пит е родена като момиче, въпреки в никакъв случай да не се е идентифицирала като такава. Още от дребна тя избира да се носи с мъжка прическа, да облича панталони и да носи тъмни облекла, вместо да има дълга коса, да носи рокли и женски аксесоари.

Капризите по външния тип на Шайло през годините са подкрепени от родителите ѝ Брад и Анджелина. Сега обаче Шайло е към този момент на 12 години и желанията и да наподобява като момче към този момент на са просто каприз. Според медиите оттатък океана звездната щерка към този момент е влезнала за процедура за промяна на пола. Журналисти настояват даже, че Шайло е минала хормонално лекуване, което последователно трансформира женското ѝ тяло в мъжко.

Терапията на Шайло се заплащала напълно от Анджелина Джоли, тъй като Брад Пит и фамилията му не били съгласни с решението на първата им щерка. От друга страна Анджелина поддържа изцяло трансформацията на щерка си, като я води на експерти, които да назначат най-хубавата терапия за промяна на пола.

Според експерти промяната на пола във етапа на пубертета е по-благоприятна, тъй като тези внезапни промени ще се случат по-бързо и елементарно. Въпреки това мнозина са на мнение, че Шайло още не е развила своята женственост и след години може още веднъж да изиска да стана момиче.

Чуждестранните медии пък настояват, че трансформацията на звездната щерка ще се случи в хирургична клиника Younique в Санта Моника в Калифорния.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР