Първоначално южнокорейската Samsung възнамеряваше да сложи двойна основна камера в

...
Първоначално южнокорейската Samsung възнамеряваше да сложи двойна основна камера в
Коментари Харесай

Meiigoo S8: още един претендент за убиец на Samsung Galaxy S

Първоначално южнокорейската Samsung възнамеряваше да постави двойна съществена камера в своя флагмански смарт телефон Galaxy S8, което бе показано в първите прототипи.
В последния миг управлението на корпорацията се отхвърли от тази концепция и S8 и S8+ излязоха с типичен единични камери. Днес се състоя анонсът на смарт телефона Meiigoo S8, който се надява да стане “убиеца” на Samsung Galaxy S8.



Дизайнерите на Meiigoo S8 са постъпили много хитро, като са копирали прототипа на Samsung с две камери. Получил се е впечатляващ телефон с двойна камера, само че със личен мощно закривен в профил екран, имитиращ 3D резултат.



Meiigoo S8 е оборудван с 6,1-инчов екран с резолюция 2160х1080 пиксела и съответствие на страните 18:9. Телефонът се базира на 8-ядрения процесор MediaTek 6750T и разполага с 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск и слот за външни карти памет с оптимален размер до 256 GB.



Конфигурацията на Meiigoo S8 вклщчва още двойна (13+5 МР) съществена камера, 5 МР предна камера, USB Type-C порт и 3300 mAh батерия с технология за бързо зареждане. Но за разлика от модерните последни решения, телефонът има като USB Type-C порт, по този начин и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.



Сензорите на двойната камера са ситуирани отвесно, а скенерът за пръстови отпечатъци е комфортен за потребление, за разлика от Samsung Galaxy S8. Рамата е железна, а корпусът е затрупан със защитно стъкло. Използва се Оценка за съвместимост Android 7.1.1 Nougat.

Продажбите на Meiigoo S8 стартираха през днешния ден и до 15 октомври ще коства $169, а по-късно цената скача на $199 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР