Първоначално в САЩ, а на по-късен етап – в Европа

...
Първоначално в САЩ, а на по-късен етап – в Европа
Коментари Харесай

Apple разрешава на неофициални магазини да поправят iPhone

Първоначално в Съединени американски щати, а на по-късен стадий – в Европа и Азия

Всички магазини ще могат да аплайват за новата сервизна стратегия на Apple и да ремонтират развалени айфони (снимка: CCO Public Domain)

Неочаквано за мнозина Apple разгласи, че ще позволи ремонта на смарт телефони iPhone в неофициални магазини. Става въпрос за повреди, които не се покриват от гаранцията, като счупени предни и задни стъкла, напукани лещи на камерата и други

Apple даде обещание да даде на магазините, които правят извънгаранционни поправки, всичко належащо, включително аварийни елементи, принадлежности и образования на чиновниците, налични онлайн, което е доста комфортно.

Първоначално сервизната стратегия ще работи единствено в Съединени американски щати, само че на по-късен стадий се чака да започва в Европа и Азия. Случаите на повреди, които не се покриват от гаранцията, нормално се свеждат до счупени предни и задни стъкла, напукани лещи на камерата и така нататък
още по тематиката
Магазините могат да аплайват за присъединяване в програмата гратис, като ще бъдат снабдени от Apple с всички нужни принадлежности и образование.

След като магазинът получи акредитация, той ще има достъп до същите истински елементи на Apple, които употребяват и оторизираните продавачи. По-важното е, че тези истински елементи ще се оферират на понижени цени.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР