Първоначалните критични реакции на чуждите политици за убийството на Виктория

...
Първоначалните критични реакции на чуждите политици за убийството на Виктория
Коментари Харесай

След истерията в Русе: Нинова иска разговор, равносметка

Първоначалните сериозни реакции на непознатите политици за убийството на Виктория Миринова демонстрират отношение към България и би трябвало да се положат старания, с цел да се почисти имиджът на страната ни, счита алената шефка Корнелия Нинова.

Веднага откакто се разбра, че е нападната Виктория, мненията зад граница бяха ориентирани главно към това, че в България се убиват публицисти.

След като стана ясно, че нападението е осъществено от 21-годишния Северин Красимиров и най-вероятно няма никаква връзка с специалността на убитата, министър председателят Бойко Борисов събра посланиците на страните от Европейски Съюз, с цел да ги осведоми за случилото се, само че непознатите дипломати резервираха безмълвие.

Според Нинова, която отхвърли да разяснява дали реакциите са били пресилени, значимо било, че са били всеобщи.

" За мен по-скоро би трябвало да има тук при нас равносметка, разбор, диалог за какво се случи това. Отговорът е съмнение от българските жители към институциите, може би и съмнение извън към оправянето с проблемите ", добави соцлидерката.

А във връзка на страха на ромите от квартал " Тракция " в Русе, където група от 15-20 мотористи нахлу нощес, Нинова прикани политиците да положат оптимални старания, с цел да не се позволява етническо напрежение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР