Първо трябва да намерим политическа подкрепа за програмата на този

...
Първо трябва да намерим политическа подкрепа за програмата на този
Коментари Харесай

Василев и Петков избягали с охрана през задния вход на президентството - крият се от протестиращи

" Първо би трябвало да намерим политическа поддръжка за програмата на този кабинет, след което ще приказваме за личен състав ". Това сподели номинираният за министър-председател Асен Василев, откакто получи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление в президентската институция.

Асен Василев, Кирил Петков, Андрей Гюров, Никола Минчев разговаряха в президентската институция повече от час.

За парламентарната поддръжка, нужна на идващия кабинет, Василев разяснява, че държат на 121 народни представители в пленарна зала, които да застанат доста ясно зад програмата, и които, по думите му, да застанат доста ясно и против крупните бизнес ползи.

След късото изказване номинираният за министър-председател Асен Василев бе изведен от защитата на НСО през задния вход, с цел да избегне протестиращите жители.

Охраната на НСО изведе и министър-председателя в оставка Кирил Петков, ръководителя на Народното събрание Никола Минчев и на парламентарната група Андрей Гюров.

Асен Василев бе проследен от телевизионни екипи при прекосяването му през задния двор на президентството и храм-ротонда " Св. Георги ", след което, с цел да отклони журналистическите въпроси мина през задния вход на хотел " Балкан ".

Получилите мандат от президента не дадоха отговор на журналистическите въпроси, оповестява dir.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР