Първо си мислех, че е виц 72-годишна маникюристка да е

...
Първо си мислех, че е виц 72-годишна маникюристка да е
Коментари Харесай

Румяна Ченалова за Фрог: Случаят с Търговския регистър е като на БАЦИС

Първо си мислех, че е анекдот 72-годишна маникюристка да е спечелила конкурс за софтуера на Търговския указател. След това се уверих, че това е истина. Според мен, сривът на Търговския указател е тенденциозен. Това съобщи в изявление за Фрогнюз някогашният арбитър Румяна Ченалова.
Този случай мощно припомня на манипулирането на системата за продан на информация сред организация „ Митници “ и Българската акцизна централизирана осведомителна система (БАЦИС).

Напоследък излезе доста информация, която е притеснителна за избрани хора от законодателната и изпълнителната власт по отношение на съгласуваност на компании и лица, която информация евентуално е получена при информации от Търговския указател. Какъв е методът да бъде осуетена тази опция – като се заличи информацията. Корупцията е повсеместна. Защо не се образува авансово произвеждане по записите по случая „ Яневагейт$?Най-простото, което можеше да се направи, е да се пусне писмо до Вайбър и да се изиска разпечатка на известията на Владимира Янева. Така щеше да се види дали е изпратено известие от Бойко Борисов.

Вижте какво още сподели Румяна Ченалова в рубриката Интервю.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР