Първо шефът на АвтоВАЗ Максим Соколов заедно с министъра на

...
Първо шефът на АвтоВАЗ Максим Соколов заедно с министъра на
Коментари Харесай

Качество и класа? Москва се изложи с новата руска “Лада” на форума в Санкт Петербург

Първо шефът на АвтоВАЗ Максим Соколов дружно с министъра на финансите Антон Силуанов обиколиха хотела с кола. След това Соколов реши да показва колата на Герман Греф, заобиколен от публицисти, само че колата не възпламени. При още един опит, изработен от министъра, возилото въпреки всичко започва. 

Моделът Lada Aura, продължен седан, основан на Vesta, беше публично показан на 8 юни 2023 година

and the Lada fails to start.. Top technology, shared by the Russians with the BRICS..????
— Stefanv (@Stefanv28878567)

Това е единствено една от случките, която се случи на грандиозния стопански конгрес в Санкт Петербург. Част от видеоклиповете, които циркулират в обществените мрежи, големи мъже, облечени в изрязани потници, които надуват балони без ръце и показват " мощ " като мачкат тенис топки в ръце или огъват железни тръби с главите си. Видеата, публикувани от Фонтанка.ру, бяха избрани като " неуместни " от потребителите.

Clownworld????.
Entertainment at St Petersburg International Economic Forum.
— Brabants Bont (@Brabant93800777)
Floor disinfection at St Petersburg Forum prior to Putin`s arrival.

It might make more sense to disinfect after he leaves.
— 南洋辉叔 Uncle Hui (@alexcmhwee)
На други клипове се видя по какъв начин група хора правят стерилизация на пространства преди идването на Владимир Путин, който приказва пред гостите на форума. 

 

По време на речта си, Путин съобщи, че има вяра, че стопанската система на Русия може да нарасне до 2% тази година, до момента в който страната се бори със западните наказания, наложени от началото на спора в Украйна. През април Международният валутен фонд (МВФ) намали прогнозата си за 2024 година за Русия от 2,1% на 1,3%.

 

По думите на Путин  " като цяло обществените финанси на Русия са уравновесени ". Руският общественик призна, че Москва е трябвало да похарчи повече пари за защита, с цел да укрепи сигурността си. 

 

Между дебатите за арктическия туризъм и нововъзникващите авторитетни лица в обществените медии в Русия, думата “война “ не се появява в дневния ред. Въпреки това обаче в речта си Путин се обърна към задграничните компании, изтеглили бизнеса си от Русия поради войната. повече от 1000 интернационалните компании - в това число McDonald`s, PepsiCo, H&M и Adidas - стопираха да работят на територията на Русия. Путин сподели на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург, че Русия не " затваря порти " за задгранични бизнеси, обмислящи връщане.

 

Президентът Владимир Путин употребява форума, с цел да покаже съветската стопанска система пред международните вложители. Кремъл уточни, че публицисти от " вражески страни " няма да бъдат позволени. Тази година няма посланичество от Европа или Съединените щати.

 

Форумът в Санкт Петербург, някогашната имперска столица, издигната от цар Петър Велики преди 300 години като " прозорец " към Европа, се организира от 1997 година и се дефинира от доста публични лица като отговор на Русия на Световния стопански конгрес, извършен в Давос.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР