Първо, основите: В Пакистан изборният цикъл не е единственият процес,

...
Първо, основите: В Пакистан изборният цикъл не е единственият процес,
Коментари Харесай

На изборите в Пакистан Властелинът на пръстените показва гнева си

Първо, основите: В Пакистан изборният цикъл не е единственият развой, който би трябвало да се следи, когато се дефинира бъдещата политическа посока на страната; цикълът на назначенията и удълженията, предоставени на началника на армията, е от идентична, а от време на време и по-голяма значимост.

Това е по този начин, тъй като карираната политическа история на Пакистан е роман за побутване и дърпане сред цивилни политици и военния истаблишмънт; земя се печели и отстъпва и връзките обгръщат спектъра на съдействие, кооптиране и борба – от време на време в границите на един и същи мандат – и всичко зависи от това кой е настоящото лице на гражданския режим и кой оглавява структурата. В последна сметка нищо не е монолитно.

Но неизбежно се случват разриви и това е по този начин, тъй като в Пакистан, както и в Средната земя на Толкин, има единствено един Властелинът на пръстените и той не обича да споделя властта. Влиянието му може да отслабне от време на време и той даже може да изпадне в хибернация за години, само че в последна сметк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР