Първо няма яснота дали ще се кандидатирам отново и каква

...
Първо няма яснота дали ще се кандидатирам отново и каква
Коментари Харесай

Кметът на Бургас: Няма яснота дали ще се кандидатирам отново

Първо няма изясненост дали ще се кандидатирам още веднъж и каква ще е оценката за този мандат на хората, които са ме номинирали и избрали. Това съобщи Димитър Николов, кмет на Бургас и зам.-председател на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, по Канал 3 в отговор на въпроса за идните следващата година локални избори. Той напомни, че Бургас за четвърти път е получил приз за най-хубав град за живеене.

"Ние сме скромни, гледаме си уговорките и най-много да осъществим с действителни резултати упованията на хората ", акцентира Димитър Николов. Кметът посочи, че откритата пред седмицата пътна права сред Ахелой и Поморие е изпълнен безапелационен ангажимент на премиера Бойко Борисов, който пристигна на откриването. Димитър Николов обаче не счита, че е любим на премиера. "Не бих споделил, тъй като плановете, които ние изпълняваме, са планове годни за кметовете от регионалните градове. Всеки има опция да избере по коя оперативна стратегия ще концентрира старания за решение на съответни задания ", уточни Димитър Николов.

Последното идване на премиера бе стартирането на 4-лентова права сред Ахелой и Поморие, извънредно претрупан сектор с доста тежки произшествия и, за жалост, смъртни случаи. Който забавяше освен туристите, само че и работещите в обектите - това беше тематика от 10 години, доста министри, депутати поемаха задължения. Но министър председателят Борисов удържа на думата си по доста безапелационен метод и към този момент се радваме, че втори ден нямаме никакви проблеми ", показа кметът на Бургас. Той уточни, че безработицата в Бургас е едвам 1%. "Разбираемо е, освен поради туристическия сезон, на всички места безработицата в страната понижава фрапантно. Затова и чакаме омекотен режим да притеглим служащи от околните страни. Търсим схващане във Външно министерство ", сподели Димитър Николов.

По мотив претенции втори избор на съмнение от страна на опозицията, кметът на Бургас дефинира ръководството на ГЕРБ и Оперативна програма като "изключително сполучливо. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР