Първо, на легендарната тестова писта Fiorano, марката Ferrari организира майсторски

...
Първо, на легендарната тестова писта Fiorano, марката Ferrari организира майсторски
Коментари Харесай

След Ferrari и Златан Ибрахимович, германският футболист Сами Кедира покара уникално Porsche

Първо, на именитата тестова писта Fiorano, марката Ferrari провежда майсторски клас от испанския водач на тима Scuderia Ferrari Карлос Сайнц-младши, като в ролята на възпитаник се яви шведския футболист, нападател на италианския клуб Милан и някогашен капитан на шведския народен тим Златан Ибрахимович. Сега Porsche, с цел да не остане по-назад, провежда посещаване на пистата и среща с фабричен състезатели, особено за известният немски футболист Сами Кедира.

Немският футболен полузащитник, който през кариерата си играе за Щутгарт, Реал Мадрид, Ювентус и Херта, както има и доста мачове за немския народен тим, Сами Кедира беше почетен посетител в Центъра за тестване и развиване на Porsche във Вайсах. На подготвителната площадка спортистът беше посрещнат от водачите на заводския спортен тим TAG Heuer Porsche Formula E Team във Формула E.

Германецът Паскал Верлайн бе навигатор на футболиста по пистата с електрическо Porsche Taycan GTS Sport Turismo комби, което е с мощ 598 конски сили, а вторият водач на тима, германецът Андре Лотерер, сподели на Сами спортен симулатор, който се употребява от водачите за подготовка за надпревари.

Бившият фабричен водач на Porsche и международен първенец по устойчивост на FIA WEC от 2016 година Марк Либ разведе Кедира из сервизните пространства, където бяха концептуалния автомобил Porsche Mission R с мощ 1 100 конски сили, електрическата спортна кола от Formula E Porsche 99X и новия състезателен първообраз LMDh, с който марката ще се върне към надпреварите за устойчивост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР