ПЪРВО НА FOX: Нов законопроект на републиканците в Камарата на

...
ПЪРВО НА FOX: Нов законопроект на републиканците в Камарата на
Коментари Харесай

Анти-израелските агитатори в колежа ще бъдат изпратени в Газа съгласно новия законопроект на Републиканската партия в Камарата на представителите

ПЪРВО НА FOX: Нов законопроект на републиканците в Камарата на представителите ще изпраща всяко лице, упрекнато и наказано за противозаконна активност в колежанско градче, в Газа за минимум шест месеца.

Представител Анди Огълс, R-Tenn., показа законопроекта в сряда дружно с представителите Ранди Уебър, R-Тексас, и Джеф Дънкан, R-S.C., в отговор на продължаващите анти-израелски демонстрации в университетските кампуси в цялата страна.

Няколко от тези митинги прераснаха в принуждение, със конфликти сред полиция и деятели, както и със стотици деятели, задържани в голям брой кампуси.

Въпреки че текстът на законопроекта на Огълс не загатва Израел или анти-израелските групи, той съответно е ориентиран към противозаконна активност в колежите след 7 октомври 2023 година, когато бойци на Хамас нахлуха в Израел при изненадваща офанзива, която умъртви над 1000 души.

Осъдените ще бъдат принудени да излежат минимална присъда от шест месеца общественополезен труд в Газа, където сега И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР