Първо имахме разделно бюджетни принципи. Трябваше а се изготви времеви

...
Първо имахме разделно бюджетни принципи. Трябваше а се изготви времеви
Коментари Харесай

Каримански изброи какво не е изпълнено от коалиционното споразумение

Първо имахме разделно бюджетни правила. Трябваше а се изготви времеви план€ подобен проект не бе изработен. Липсва въвеждане на изцяло финансово бюджетиране доникъде на 22-ра година. Не сме обсъждали подобен проект. В точка 9 на приложение “финанси” е записано, че до 6 месец трябваше да се обезпечи проект за финансова поддръжка на българския бизнес в областта на производството и услугите. Такъв проект не бе показан.

Точка 11 -няма индикация за нейното осъществяване - дейна работа с общините за фискална децентрализация. Няма такова интензивно съдействие или работа доникъде на годината. А остават по-малко от три месеца. В контрола точка 27 - упорствал съм обществени съвещания на съвета за инфлационните процеси. Още декември съм упорствал да има подобен междуинституционален съвет, който би трябвало да среди и процеса по въвеждане на еврото. Такива съвещания не сме имали.

Някоко пъти упорствам, че конвергентния отчет на ЕЦБ споделя какво би трябвало да се промени в закона за Българска народна банка и КПКОНПИ. Там не е изменена частта за Българска народна банка. Това ли е смяната в закона?!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР